Οι Σπερς σταμάτησαν το μυθικό σερί του Γιόκιτς (pic)

Οι Σπερς σταμάτησαν το μυθικό σερί του Γιόκιτς (pic)

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς επικράτησαν των Ντένβερ Νάγκετς, βάζοντας τέλος σε ένα τρομερό σερί που είχε χτίσει ο Νίκολα Γιόκιτς.

Τα ξημερώματα οι Ντένβερ Νάγκετς βρέθηκαν στο Τέξας για να αντιμετωπίσουν τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ, αφού οι μεν «σβόλοι» είναι στην κορυφή της Δύσης, ενώ τα δε «σπιρούνια» είναι στις τελευταίες θέσεις.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς να φτάσει στη νίκη με το τελικό 128-120 και να δείξει πως μπορεί τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει κάτι περισσότερο με τις κατάλληλες προσθήκες.

Εκείνο που είχε τη μεγαλύτερη σημασία παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν το μυθικό σερί του Νίκολα Γιόκιτς που είχε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Ποιο ήταν αυτό; Κάθε φορά που ο Σέρβος πραγματοποιούσε τριπλ-νταμπλ οι Νάγκετς έφευγαν με τη νίκη, κάτι του σταμάτησε ύστερα από 29 συνεχόμενα ματς!

Ο «Τζόκερ» μέτρησε 37 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Σε εκείνο το διάστημα οι μέσοι όροι του ήταν 25,1 πόντοι, 14,2 ριμπάουντ και 12,1 ασίστ, με αυτή την τρομερή επίδοση να σταματά στο Τέξας και τους Σπερς. Ωστόσο, το μόνο βέβαιο είναι πως ο Γιόκιτς μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ