Αντετοκούνμπο όπως λέμε… Κόμπι (pic, vids)

Αντετοκούνμπο όπως λέμε… Κόμπι (pic, vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, με μία από τις στατιστικές του πραγματικά να τρομάζει και να θυμίζει... Κόμπι Μπράιαντ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς κάνουν μια μεγάλη regular season στο ΝΒΑ με συνεχόμενες νίκες, έχοντας κάνει μάλιστα και το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους. Ένας από τους… υπεύθυνους φυσικά για αυτήν την πορεία είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είναι απολαυστικός μέχρι στιγμής, καταγράφοντας τη φετινή σεζόν 31,2 πόντους, 11,9 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει ακόμα έναν τίτλο MVP της κανονικής περιόδου.

Οι αριθμοί πολύ συχνά λένε την αλήθεια και στη συγκεκριμένη περίπτωση αναγράφουν ξεκάθαρα και την καθοριστική παρουσία του «Greek Freak» στα δεύτερα ημίχρονα των αναμετρήσεων. Εκεί δηλαδή που συνήθως η μπάλα «καίει» και είναι η ώρα για τα μεγάλα… αγόρια να βγουν μπροστά και να δείξουν τι αξίζουν.

Και ο Γιάννης το κάνει αυτό μεγάλη συνέπεια. Σε σημείο μάλιστα που να θυμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον σπουδαίο Κόμπι Μπράιαντ. Που αν μη τι άλλο φημιζόταν για τις στιγμές που έβγαινε μπροστά και οδηγούσε τους Λος Άντζελες Λέικερς όταν εκείνοι τον είχαν ανάγκη περισσότερο.

Από την περίοδο λοιπόν 1996-97 όταν και το ΝΒΑ άρχισε να κρατά στατιστικά για όλες τις κατηγορίες και να έχει μια πιο γεμάτη βάση δεδομένων, ο Αντετοκούνμπο είναι ο παίκτης με τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων στον μαγικό κόσμο στα δεύτερα ημίχρονα των παιχνιδιών. Καταγράφοντας το εξαιρετικό νούμερο των 17,8 πόντων. Ο μόνος που το έχει κάνει καλύτερα από εκείνο το σημείο είναι ο Κόμπι, που είχε 18,5 πόντους τη σεζόν 2005-06.

Μια στατιστική που ίσως να μην λέει και πολλά, όμως αποδεικνύει σίγουρα πως ο «Greek Freak» δεν φοβάται να βγει μπροστά. Και πως η ομάδα του τον εμπιστεύεται στα κρίσιμα για να την οδηγήσει σε νίκες. Κάτι που που μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε το μεγαλύτερο παράδειγμα που δεν είναι άλλο από το πρωτάθλημα του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ