Επαφές με Έλληνα για την πώληση των Χόρνετς από τον Τζόρνταν

Επαφές με Έλληνα για την πώληση των Χόρνετς από τον Τζόρνταν

Ο Μάικλ Τζόρνταν έχει αποφασίσει να πουλήσει τους Σάρλοτ Χόρνετς κι ένας από εκείνους που ενδιαφέρθηκαν, είναι ο Ελληνοκαναδός δισεκατομμυριούχος, Στιβ Αποστολόπουλος.

Εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστό ότι ο Μάικλ Τζόρνταν ψάχνει τρόπο για να πουλήσει τις μετοχές του στους Σάρλοτ Χόρνετς και όπως αποκάλυψε το ESPN, ένας Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας, ο Στιβ Αποστολόπουλος, συζήτησε με τον «Air», το ενδεχόμενο να τις αγοράσει εκείνος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έιντριαν Βοϊναρόβσκι, ο Αποστολόπουλος, με ρίζες από την Καλαμάτα, μίλησε τις προηγούμενες ημέρες με τον Τζόρνταν, χωρίς ωστόσο να βρεθεί η χρυσή τομή και τελικά έκανε πίσω, με τον ίδιο να στρέφεται πλέον στην εξαγορά των Γουάσινγκτον Κομάντερς, ομάδα του NFL.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι αποφάσεις του Παναθηναϊκού: Η σύσκεψη, το μέγεθος του μπάτζετ και ο… Λάσο

Ο Αποστολόπουλος, είναι μέλος της οικογένειας που έχει στην ιδιοκτησία της τη μεγαλύτερη εταιρεία real estate στον Καναδά και η περιουσία της υπολογίζεται πως αγγίζει τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο πατέρας του μετακόμισε από την Καλαμάτα στον Καναδά και η πρώτη του δουλειά ήταν σε εστιατόριο fast food.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ