Αντετοκούνμπο: «Δεν με νοιάζει να κάνω τις περισσότερες προσπάθειες, θέλω να είμαι μέλος της ομάδας»

Αντετοκούνμπο: «Δεν με νοιάζει να κάνω τις περισσότερες προσπάθειες, θέλω να είμαι μέλος της ομάδας»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά τη βαριά ήττα των Μπακς από τους Ντένβερ Νάγκετς και εξήγησε τι πήγε λάθος για τα «Ελάφια».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμα μία φορά σε τρομερή φόρμα στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ντένβερ Νάγκετς στη «μάχη» με τον Νίκολα Γιόκιτς, ωστόσο τα «Ελάφια» γνώρισαν βαριά ήττα με 129-106.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Greek Freak μίλησε για αυτό το αποτέλεσμα το οποίο όπως είπε ήρθε γιατί απλώς… «τα πράγματα δεν πήγαν καλά», με τον Έλληνα σούπερ σταρ να τονίζει ότι δεν έχει κάποιο παράπονο από τους συμπαίκτες του και πως εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι μέλος της ομάδας και όχι να παίρνει εκείνος τις περισσότερες προσπάθειες.

Διαβάστε επίσης: Το… στριπτίζ του «συστήματος» είναι ιστορικό!

Όσα είπε ο Αντετοκούνμπο:

«Το παιχνίδι μάς αδίκησε κάπως, στην τρίτη περίοδο ειδικά δεν ήμασταν καθόλου εύστοχοι. Θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε όπως θέλαμε. Τα πόδια ήταν λίγο βαριά από το ματς χθες στη Γιούτα, αλλά δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Είναι καλό να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους για να δεις πού βρίσκεσαι και τι πρέπει να διορθώσεις. Μπορεί να τους ξανασυναντήσουμε, αν φτάσουμε εμείς κι αυτοί ως το τέλος.

Δεν κουράστηκα. Ένιωθα πολύ καλά σωματικά και πνευματικά, αλλά το παιχνίδι πήγε πολύ λάθος. Είμασταν όλοι άστοχοι και οι Νάγκετς είναι σπουδαία ομάδα. Όπως και να έχει… κοιτάμε μπροστά. Συνεχίζουμε με το ίδιο σκεπτικό και με την ίδια διάθεση.

Δεν με ενδιαφέρει να έχω συνέχεια τη μπάλα στα χέρια μου. Δεν με νοιάζει αν κάνω τις περισσότερες προσπάθειες. Αυτό που θέλω είναι να είμαι μέρος της ομάδας. Να λειτουργώ στους κανόνες της και στο πλαίσιο της. Ας σουτάρει ο Κρις (Μίντλετον), ο Τζρου (Χόλιντεϊ) δεν είναι εκεί το θέμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ