Το… στριπτίζ του «συστήματος» είναι ιστορικό!

Το… στριπτίζ του «συστήματος» είναι ιστορικό!

Όλα όσα συνέβησαν την εβδομάδα που πέρασε και όσα ετοιμάζονται να γίνουν στην αυριανή συνάντηση των ομάδων με τον Μπένετ ξεγύμνωσαν μια και καλή το «σύστημα»

Αν ο Μπένετ είχε την παραμικρή ευθιξία μετά τα όσα απίστευτα και όμως… εξυγιαντικά συνέβησαν μετά την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και το ανεπανάληπτο «στριπτίζ» της εβδομάδας που πέρασε, δεν θα ετοιμαζόταν για την αυριανή συνάντηση με τις ομάδες αλλά θα ήταν ήδη στην Αγγλία έχοντας κλείσει το κεφάλαιο Ελλάδα στην καριέρα του.

Για την ΕΠΟ του Μπαλτάκου δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά, η κυβίστηση τεραστίων διαστάσεων επανηλλειμένως μάλιστα και για όλα τα θέματα που «καίνε» αρκεί για να καταδείξει τι ακριβώς συμβαίνει στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Η ιδιαίτερη συμφωνία Ολυμπιακού – Πασχαλάκη, το +1 που ενεργοποιήθηκε και η μεγάλη μαγκιά και των δύο

Το εντυπωσιακό μέσα σε όλα είναι πως δεν έχει βρεθεί ακόμη ένας αρμόδιος για να ασχοληθεί με τις σοβαρότατες καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις απειλές προς τον Μπαλτάκο. Αλλά να ήταν μόνο αυτά τα προβλήματα στη χώρα που λέγεται Ελλάδα…

Και ο πιο αδαής κατάλαβε τι ακριβώς γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί ο Μπένετ έχει τον ρόλο αυτό και φέρνει τους απίθανους από το εξωτερικό, γιατί ο Μπαλτάκος κάνει κυβιστήσεις σε βαθμό… Ιωάννη Μελισσανίδη, γιατί αυτοί που τους στηρίζουν δεν θέλουν να πάει ένα βήμα μπροστά το ποδόσφαιρο ζώντας σε άλλες εποχές. Γιατί το «σύστημα» προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια έχοντας όμως δεχθεί απανωτά χτυπήματα και ένα ιστορικό διασυρμό! Το… στριπτίζ του «συστήματος» είναι ανεπανάληπτο και πλέον όσοι δεν έχουν συμφέρον να το διατηρήσουν, όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο κατάλαβαν τα πάντα, αν δεν τα είχαν καταλάβει καιρό πριν.

Η συνάντηση της Δευτέρας έχω την εντύπωση πως αυτό που θα φέρει είναι μια ακόμη απόδειξη της ανικανότητας του Μπένετ και της ΕΠΟ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άλλωστε περιμένει να δει αποδείξεις για τις προσπάθειες να έρθουν elite διαιτητές στην Ελλάδα. Υπάρχουν άραγε οι αποδείξεις ή κάτι μέιλ σε απίθανους στα πιο απίθανα πρωταθλήματα της ευρώπης. Όποιος το βρει κερδίζει χρυσό ωρολόγιον….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ