Ακυρώθηκε η 16η τεχνική ποινή του Ντόντσιτς, παίζει με Πέισερς

Ακυρώθηκε η 16η τεχνική ποινή του Ντόντσιτς, παίζει με Πέισερς

Θα παίξει κόντρα στους Πέισερς ο Λούκα Ντόντσιτς αφού το ΝΒΑ ακύρωσε τη 16η τεχνική ποινή με την οποία είχε χρεωθεί ο αστέρας του Ντάλας.

Το ΝΒΑ ακύρωσε τη 16η τεχνική ποινή που χρεώθηκε ο αστέρας των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, την Κυριακή, επαναφέροντας του το δικαίωμα να αγωνιστεί κανονικά εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς το βράδυ της Δευτέρας (27/3).

Ο 24χρονος έλαβε την τεχνική ποινή στο 7:51 πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου του αγώνα με τους Χόρνετς, επειδή διαπληκτίστηκε με έναν διαιτητή μετά από μια άστοχη βολή. Η τιμωρία θα ήταν η πρώτη στην καριέρα του Ντόντσιτς στο ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Λιθουανία 0-0: Της έλειψε μόνο το γκολ…

Ο Ντόντσιτς χρησιμοποίησε «βωμολοχία όταν απευθύνθηκε στους διαιτητές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για μια μη κλήση φάουλ που κρίθηκε σωστή στην ανασκόπηση βίντεο μετά τον αγώνα», δήλωσε ο επικεφαλής των διαιτητών, Κέβιν Σκοτ, σε έκθεση του μετά τον αγώνα. Ωστόσο, το πρωτάθλημα δεν εξέδωσε καμία εξήγηση για την ακύρωση της τεχνικής ποινής.

Υπενθυμίζεται ότι παίκτες και προπονητές τιμωρούνται με τιμωρία ενός αγώνα όταν συμπληρώνουν 16 τεχνικές ποινές στη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ