Οργή οπαδών Σέλτικς για Θανάση: «Ντροπιάζει τον αδερφό του!»

Οργή οπαδών Σέλτικς για Θανάση: «Ντροπιάζει τον αδερφό του!»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έριξε κουτουλιά στον Γκρίφιν στην αναμέτρηση των Μπακς κόντρα στους Σέλτικς και προκάλεσε την οργή των οπαδών των Κελτών.

Οι Μπακς δεν είχαν μια καλή μέρα… στη δουλειά και έχασαν με βαρύ σκορ από τους ανταγωνιστές τους για την κορυφή της Ανατολής, Μπόστον Σέλτικς, με το βαρύ 140-99 και μάλιστα εντός έδρας.

Η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ έντονη φέτος και αυτό αποτυπώθηκε και στο παρκέ, όταν λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης στο Fiserv Forum, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αντέδρασε στον προκλητικό Μπλέικ Γκρίφιν και τον κουτούλησε στο πρόσωπο μετά από ένα αντιαθλητικό φάουλ του τελευταίου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με Βεζένκοφ στο 4.40 & Μπέικον στο 3.05

Ο Έλληνας φόργουορντ όπως ήταν αναμενόμενο αποβλήθηκε όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, αλλά η αντίδρασή του δεν έμεινε έτσι από τους οπαδούς των Μπόστον Σέλτικς που κυριολεκτικά ξεσάλωσαν στο twitter όπως θα δείτε και παρακάτω, λέγοντας πως ντροπιάζει τον αδερφό του, ότι δεν έχει θέση στο ΝΒΑ και πως είναι τυχερός που είναι αδερφός του Γιάννη, με τον πιο οξύθυμο να τον χαρακτηρίζει… σκουπίδι!

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ