Πέλικανς και Ίνγκραμ έβαλαν… φωτά στη Δύση!

Πέλικανς και Ίνγκραμ έβαλαν… φωτά στη Δύση!

Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς επικράτησαν με 122-114 των Λος Άντζελες Κλίπερς και έχουν αλλάξει τα δεδομένα της μάχης των playoffs και play in της Δύσης στο ΝΒΑ,

Εξαιρετικοί οι Πέλικανς, πιστοποίησαν την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται εσχάτως και φαίνεται πως το κάνουν την πιο κρίσιμη στιγμή, με λίγα ματς να απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ.

Οδηγούμενοι από έναν εξαιρετικό Μπράντον Ίνγκραμ (36π), οι Πελεκάνοι επικράτησαν των Κλίπερς με 122-114, τους έριξαν στην 6η θέση της Δύσης και δημιούργησαν πραγματική κόλαση για τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο τόσο απευθείας στα playoffs όσο και στα play in του ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο ξέσπασμα του Γιώργου Μπαρτζώκα που έχει κατακλύσει τα social media! (vid)

Συμπαραστάτες του Ίνγκραμ ήταν οι Βαλαντσιούνας (23π/12 ριμπ) και οι Μέρφι και Μακ Κόλουμ που πέτυχαν 19 πόντους αμφότεροι. Για τους Κλίπερς προσπάθησε ο Λέοναρντ που έπαιξε μετά από πολλούς μήνες δύο σερί παιχνίδια (40π), είχε τη βοήθεια του Γουέστμπρουκ (24π), αλλά οι δύο σουπερσταρς δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του Λος Άντζελες.

Όπως βλεπετε στην βαθμολογία, από τους 5ους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μέχρι και τους 10ους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, η διαφορά είναι μόλις τρεις νίκες και με πέντε ματς να απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου, θα έχουμε δράματα τόσο για την 6η θέση που είναι η τελευταία που δίνει απευθείας εισιτήριο στα playoffs όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες που μέσω play in θα διεκδικήσουν τις άλλες δύο θέσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ