Γιάννης: «Θα μάθω στα παιδιά μου ό,τι δεν μου έμαθαν οι γονείς μου»

Γιάννης: «Θα μάθω στα παιδιά μου ό,τι δεν μου έμαθαν οι γονείς μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε σε συνέντευξή του τι θα ήθελε να μάθει στα παιδιά του σαν γονιός, που δεν του έμαθαν οι δικοί του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όπως όλοι ξέρουμε, μεγάλωσε στην Ελλάδα από Νιγηριανούς γονείς, με αρκετές δυσκολίες και στερήσεις.

Είναι λογικό οι γονείς, Τσαρλς και Βερόνικα, να έκαναν το καλύτερο δυνατό για να αναθρέψουν τα παιδιά τους όμως σίγουρα στην εν Ελλάδι ζωή τους δεν είχαν όσα εφόδια θα ήθελαν για την μετέπειτα ζωή τους στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στα Σπάτα: Οπαδοί της ΑΕΚ ντόπαραν ψυχολογικά τους παίκτες του Αλμέιδα (pics)

Στο θέμα αυτό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο CBS News και την Αναλίζα Νόβακ, δείχνοντας για άλλη μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπό του πίσω από τον superstar του NBA:

«Ο πατέρας μου δεν μου δίδαξε ποτέ τι σημαίνει επένδυση. Θέλω τα παιδιά μου να μάθουν πώς θα διαχειρίζονται τα οικονομικά τους. Αυτό είναι το Νο. 1 πράγμα που θα ήθελα να τους διδάξω.

Θέλω τα παιδιά μου να μάθουν πώς θα κερδίσουν το πρώτο τους δολάριο και πως θα καταφέρουν να το διπλασιάσουν. Γιατί όμως να το κάνω αυτό μόνο για τα παιδιά μου; Πώς θα μπορούσα να δώσω σε όλο τον κόσμο, αυτή την πρόσβαση στην επένδυση;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ