Επέλεξε τον MVP του NBA ο Λίλαρντ (pic)

Επέλεξε τον MVP του NBA ο Λίλαρντ (pic)

Ο σούπερ σταρ Ντάμιαν Λίλαρντ έδωσε την απάντησή του, στο δίλημμα για το ποιος πρέπει να είναι ο MVP της κανονικής περιόδου του NBA.

Ο σταρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντάμιαν Λίλαρντ, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Τζοέλ Εμπίντ και τον έθεσε το βασικό φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του MVP.

Με την κανονική περίοδο του NBA να οδεύει προς το τελείωμά της, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν να παίξουν λιγότερα από 5 παιχνίδια ακόμη, η μάχη για την κατάκτηση του MVP έχει πάρει φωτιά.

Διαβάστε επίσης: Αγνώριστη η Στέλλα Μπεζαντάκου – Δημοσίευσε ακατάλληλο βίντεο από την παραλία

Η κουβέντα, γίνεται ανάμεσα στον Τζοέλ Εμπίντ της Φιλαδέλφεια και τον νικητή των 2 προηγούμενων σεζόν, Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς.

Ο σέντερ των 76ers, έχει φέτος 33 πόντους μέσο όρο και είναι ο πρώτος σκόρερ του NBA αν και για πολλούς αποτελεί το αουτσάιντερ, μιας και οι Νάγκετς του Γιόκιτς έχουν καλύτερο ρεκόρ.

Ο Λίλαρντ όμως στηρίζει τον Καμερουνέζο ψηλό και θεωρεί πως αυτός, πρέπει να είναι τελικά, ο νικητής του βραβείου.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στο Dan Patrick Show: «Νομίζω ότι επειδή ήταν ο πιο κυριαρχικός παίκτης όλη τη σεζόν, η ομάδα του κερδίζει. Νιώθω ότι θα μπορούσε να κερδίσει το βραβείο ένα από τα τελευταία χρόνια, αλλά νομίζω ότι ο Γιόκιτς το κέρδισε και τις δύο φορές».

Ακόμη πρόσθεσε: «Απλώς πιστεύω ότι επειδή ήταν, για μένα, ο πιο κυριαρχικός παίκτης και κουβαλούσε την ομάδα του, δεν μπορείς να συνεχίσεις να το δίνεις σε έναν τύπο που το έχει κερδίσει δύο φορές στη σειρά. Ειδικά, όταν έχεις κάποιον σαν αυτόν, που αποδίδει στο ίδιο επίπεδο ή και υψηλότερο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ