Επέστρεψε από τραυματισμό και… τρελαίνει κόσμο ο ΛεΜπρον

Επέστρεψε από τραυματισμό και… τρελαίνει κόσμο ο ΛεΜπρον

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, επέστρεψε από τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και βρίσκεται σε ακόμα καλύτερη σωματική κατάσταση από ότι στο παρελθόν.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ένας από τους παίκτες που η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός στην ταυτότητα. Αγαπάει τόσο πολύ το μπάσκετ και προσέχει το σώμα του με τέτοιες επιστημονικές πρακτικές, που ακόμα και στα 38 του είναι σε θέση να γράφει ρεκόρ στο ΝΒΑ.

Μπορεί να μην είναι ο… οδοστρωτήρας του παρελθόντος, αλλά σίγουρα είναι σε θέση να παίξει σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε ομάδα και να τις δώσει αυτό που της λείπει για να γίνει contender στο ΝΒΑ, όπως το έκανε άλλωστε με τους Λέικερς, το 2020, μόλις μια διετία από την άφιξή του στην ομάδα, που απείχε από τους τίτλους από το 2010!

Διαβάστε επίσης: Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν ραντεβού Αταμάν με Παναθηναϊκό

Φέτος ο ΛεΜπρον  έχει αγωνιστεί σε 51 ματς για τους Λέικερς έχοντας εντυπωσιακούς αριθμούς (28.8π, 8.5 ριμπ, 6.9 ασίστ σε 35.6 λεπτά συμμετοχής).  Η ομάδα στα τρλια ματς στα οποία έχει επιστρέψει από τον πρόσφατο τραυματισμό του μετρά δύο νίκες και έχουν μπει δυνατά στην κουβέντα για τα playoffs της Δύσης, αναγκάζοντας μάλιστα τον πρώην συμπαίκτη του στους Καβαλίερς, Ρίτσαρντ Τζέφερσον να πει χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για αυτός στο ESPN:

«Λοιπόν, ένα σημαντικό πράγμα που παρατήρησα μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που είχε στο πόδι, ήταν πως έχασε περίπου 5 κιλά. Μοιάζει σαν να θέλει να χάσει βάρος, έτσι ώστε να γίνει ελαφρύτερος, να μην επιβαρύνει το πόδι του και να γίνει και λίγο ταχύτερος…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ