Χαμός στο NBA: Σε ποια ομάδα στέλνουν τον Λίλαρντ!

Χαμός στο NBA: Σε ποια ομάδα στέλνουν τον Λίλαρντ!

Ένα πολύ εντυπωσιακό σενάριο που εμπλέκει τρεις ομάδες και δύο superstars, φέρνει τον... φευγάτο από το Πόρτλαντ, Ντέμιαν Λίλαρντ, στους Λέικερς.

Το γυαλί ανάμεσα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και τον Λίλαρντ φαίνεται να έχει ραγίσει, με τον 32χρονο σούπερ σκόρερ να ετοιμάζεται για… άλλες Πολιτείες.

Το όνομα του all star γκαρντ, έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες ήδη, μεταξύ άλλων και για τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει βγει ένα φημολογούμενο trade που αν επιβεβαιωθεί, τα επισκιάζει όλα!

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ανατροπή στη μάχη του τίτλου: Τα νέα δεδομένα του ESPN (pics)

Σύμφωνα με το NBA Analysis Network και τον Τζέιμς Πίρσεϊ τρεις ομάδες, πέντε παίκτες, δύο draft picks και ένα pick swap περιλαμβάνει το trade αυτό, το οποία καταλήγει με τον Ντέμιαν Λίλαρντ να μετακομίζει στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Λέικερς.

Για να γίνει αυτό, ο Άντονι Ντέιβις που επίσης είναι φευγάτος από τους Λιμνάνθρωπους, θα μετακομίσει στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τους τελευταίους να στέλνουν τους Τζόρνταν Πουλ, Τζόναθαν Κουμίνγκα και Μοχάμεντ Μπάμπα στο Πόρτλαντ μαζί με δύο picks (2027, 2029) των Πολεμιστών, αλλά και το δικαίωμα για pick swap με τους Λέικερς για το draft του 2029.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ