«Ψήνουν» trade που θα αλλάξει τις ισορροπίες του ΝΒΑ οι Μπακς

«Ψήνουν» trade που θα αλλάξει τις ισορροπίες του ΝΒΑ οι Μπακς

Στις ΗΠΑ γίνεται λόγος για ένα τριπλό trade που αν υλοποιηθεί θα αλλάξει τις ισορροπίες του ΝΒΑ, με κερδισμένους του Μιλγουόκι Μπακς.

Στις ΗΠΑ δεν σταματούν σχεδόν ποτέ οι ειδήσεις για ενδεχόμενα trade μεταξύ δύο, τριών ακόμα και τεσσάρων ομάδων. Αν όμως τελικά το δημοσίευμα της NBA Analysis Network, επιβεβαιωθεί, τότε θα μιλάμε για ένα trade που θα βγάλει πέρα για πέρα κερδισμένους τους Μιλγουόκι Μπακς.

Γίνεται λόγος λοιπόν για ένα trade που εμπλέκει τους Μιλγουόκι Μπακς, Ολράντο Μάτζι και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με τελικό αποτέλεσμα την μετακίνηση του Ντέμιαν Λίλαρντ στο Μιλγουόκι με τον Τζρου Χόλιντεϊ να μετακομίζει στην Φλόριντα και τους Μάτζικ.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο «πολεμικές μηχανές» που η Τσέλσι αποφάσισε να αφήσει εκτός από την εξίσωση της

Αναλυτικά οι Μπλέιζερς θα πάρουν τους Μαρκέλ Φουλτζ, Τζόναθαν Άιζακ και Μαρζόν Μπόσαμ, μαζί με ένα «πακέτο» από τέσσερα μελλοντικά picks πρώτου γύρου (3 από τους Μάτζικ και ένα από τους Μπακς), με τους Μάτζικ να αποκτούν τον νυν γκαρντ των Ελαφιών.

Ο Χόλιντεϊ λίγο πριν κλείσει τα 33 του είναι ήδη τρία χρόνια βασικός στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αγωνιζόμενος 32.7’ ανά ματς με 18.6 πόντους, 6.7 ασίστ, 4.7 ριμπάουντ και 1.5 κλεψίματα ανά ματς. Εκτός όλων αυτών είναι ένας εξαιρετικός γκαρντ και στις δύο πλευρές του παρκέ και είναι ιδανικός για άμυνα πάνω στην μπάλα στα αντίπαλα γκαρντ.

Από την άλλη για τον Ντέμιαν Λίλαρντ δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους scoring guards του ΝΒΑ, που σε όλη του την καριέρα αγωνίζεται στο Πόρτλαντ. Τα νούμερα του 32χρονου μιλούν από μόνα τους αφού έχει μέσους όρους καριέρας 25.2 πόντους και 6.7 ασίστ, ενώ φέτος διάγει μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του με 32.4 πόντους (37% στο τρίποντο) και 7.2 ασίστ.

Λέτε λοιπόν να σημάνει η περιβόητη Dame Time στο Μιλγουόκι και ο Γιάννης να βρει έναν ακόμα άξιο συνοδοιπόρο στην προσπάθειά του για ένα ακόμα δαχτυλίδι πρωταθλητή;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ