Το σούπερ deal που στέλνει τον Ντόντσιτς στη Νέα Υόρκη

Το σούπερ deal που στέλνει τον Ντόντσιτς στη Νέα Υόρκη

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι φευγάτος από το Ντάλας και ένα πολύ δελεαστικό deal που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι πολύ πιθανό να τον φέρνει στη Νέα Υόρκη.

Οι Ντάλας Μάβερικς ήταν η ομάδα που έφερε τον Λούκα Ντόντσιτς στο ΝΒΑ από τη Ρεάλ Μαδρίτης πίσω στο 2018. Όπως φαίνεται όμως οι δρόμοι τους μετά από πέντε χρόνια μιας πολύ παραγωγικής συνύπαρξης είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν.

Ο Ντόντσιτς είναι σταθερά… εξαιρετικός ατομικά, αλλά στο Ντάλας δεν μπορεί να βρεθεί φόρμουλα ώστε να τον πλαισιώσουν με μια ομάδα ικανή να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσουν ένα πρωτάθλημα καθώς και η τελευταία απόπειρα με τον Καϊρί Ίρβινγκ στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία.

Διαβάστε επίσης: Δυναμικό μπάσιμο Ερυθρού για τον Μπάρακ Μπακάρ που συνδέθηκε και με τον Ολυμπιακό!

Κάπως έτσι ο 24χρονος Σλοβένος αναμένεται να αναζητήσει κάπου αλλού την τύχη του, με σκοπό να αλλάξει στάτους και να γίνει contender.Πολλά έχουν γραφτεί για ενδεχόμενα deal που ίσως θα δελέαζαν τους Μάβερικς να δώσουν τον παίκτη, με τελευταίο να βλέπει το φως της δημοσιότητας ένα deal που τον φέρνει στη Νέα Υόρκη για λογαριασμό των Νικς.

Όπως αναφέρει το σάιτ «fadeawayworld» το πακέτο που προτείνουν οι Νικς περιλαμβάνει τρεις παίκτες (Ρ. Τζ. Μπάρετ, Ιμάνουελ Κουίκλι, Μίτσελ Ρόμπινσον) αλλά και τρία picks πρώτου γύρου για τα draft του 2025, του 2026 και του 2028.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ