Δυναμικό μπάσιμο Ερυθρού για τον Μπάρακ Μπακάρ που συνδέθηκε και με τον Ολυμπιακό!

Δυναμικό μπάσιμο Ερυθρού για τον Μπάρακ Μπακάρ που συνδέθηκε και με τον Ολυμπιακό!

Ο Ερυθρός Αστέρας «τινάζει την μπάνκα στον αέρα» για τον Ισραηλινό τεχνικό, Μπάρακ Μπακάρ ο οποίος τις τελευταίες ώρες ακούστηκε και για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στον Ολυμπιακό μετά την αναμέτρηση με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, καθώς μετά την ισοπαλία με τους κιτρινόμαυρους ο Μίτσελ υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση των Πειραιωτών μετά από 165 μέρες στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Πλέον την θέση του στον πάγκο των ερυθρόλευκων έχει αναλάβει ο Χοσέ Ανιγκό, ο οποίος απόψε (21:00) θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Με τον Γάλλο να εμφανίζεται μέχρι στιγμής ως μια προσωρινή λύση, ήδη έχει ξεκινήσει η ονοματολογία για τον τεχνικό στον οποίο οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα δώσουν τα κλειδιά για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Ανιγκό για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ένα από τα ονόματα το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες είναι και αυτό του Μπάρακ Μπακάρ, ο οποίος είχε αφήσει εκτός Champions League τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι που μας πέρασε με τη Μάκάμπι Χάιφα.

Ωστόσο όπως φαίνεται οι Πειραιώτες δεν… παίζουν μόνοι τους, μιας και ο Ερυθρός Αστέρας μοιάζει έτοιμος να «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» προσφέροντας στον Ισραηλινό τεχνικό διετές συμβόλαιο ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Ποσό το οποίο αποτελεί το υψηλότερο που έχει δοθεί ποτέ σε προπονητή στην ιστορία του σερβικού ποδοσφαίρου.

O Μίλος Μιλόγεβιτς οδηγεί αήττητο τον Ερυθρό Αστέρα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο ετοιμάζεται να αποχωρήσει με τον Μπακάρ ήδη να έχει συμφωνήσει προφορικά να τον διαδεχθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ