Λούκα Ντόντσιτς: « Μου λείπει πολύ ο Μπράνσον»

Λούκα Ντόντσιτς: « Μου λείπει πολύ ο Μπράνσον»

Ο Λούκα Ντόντσιτς ρωτήθηκε για το αν του λείπει ο Τζέιλεν Μπράνσον από τους Μάβερικς και η απάντησή του ήταν κάτι παραπάνω από ειλικρινής παραδοχή.

Ο Λούκα Ντόντσιτς και οι Μάβερικς είναι μακριά από το play-in tournament του ΝΒΑ τέσσερις νίκες και αντιμετωπίζουν το φάσμα του αποκλεισμού, έναν χρόνο αφότου έφτασαν στους Τελικούς της Δύσης.

Από την αρχή της σεζόν γίνεται κουβέντα για το πως έχασαν μέσα από τα χέρια τους τον Τζέιλεν Μπράνσον που πήγε στους Νικς και αποδίδει καταπληκτικά με 24 πόντους μ.ο, 6.2 ασίστ και 3.5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.
Διαβάστε επίσης: Γουίζαρντς – Μπακς 128-140: «Τριπλός» Γιάννης και αγκαλιά από την πρωτιά

Ο σταρ των Μαβς έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και κάποια στιγμή ρωτήθηκε για το πόσο του λείπει ο νυν γκαρντ των Νικς, με την απάντησή του να είναι ξεκάθαρη: «Πολύ. Μου λείπει πολύ. Είναι σπουδαίος τύπος και σπουδαίος παίκτης».

Ο Ντόντσιτς είπε κι άλλα πράγματα, με ένα εξ αυτών να είναι η χημεία της ομάδας, που έχει χαλάσει από τότε που αποχώρησε ο Μπράνσον και δεν φάνηκε να βελτιώνεται με την προσθήκη του Καϊρί Ίρβινγκ: «Νομίζω ότι όλοι βλέπουν ότι δεν έχουμε την περσινή χημεία. Νομίζω ότι πέρυσι η χημεία μας βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που δεν χτίζεται από την μία στιγμή στην άλλη, είναι μία μεγάλη διαδικασία».

Κλείνοντας, ο Ντόντσιτς παραδέχθηκε αυτό που βλέπουν όλοι, ότι το πρόβλημα των Μαβς είναι η άμυνά τους: «Δεν νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα στην επίθεση. Το θέμα μας είναι η άμυνα. Πιστεύω ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να σκοράρει σε εμάς. Οποιοσδήποτε όμως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ