Τι περιμένει τους Μπακς μετά την πρωτιά (pic)

Τι περιμένει τους Μπακς μετά την πρωτιά (pic)

Δείτε αναλυτικά το μονοπάτι της ομάδας των Αντεκούνμπρος μέχρι τον τελικό του NBA.

Το Μιλγούοκι εξασφάλισε και τυπικά την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας μετά την επικράτησή του επί των Μπουλς με 105-92.  Δυο αγώνες μένουν πλέον αλλά είναι τυπικής σημασίας , με τους Γκρίζλις στο Μιλγουόκι (8/4, 03:00) και τους Ράπτορς στο Τορόντο (9/4, 20:00) (η πρώτη μάχη στα νοκ-αουτ θα δωθεί για τα «ελάφια» στις 16 Απριλίου).

Διαβάστε επίσης: Σφραγίζει την πρωτιά στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Σε αυτά τα παιχνίδια ο τεχνικός των Μπακς, Μάικ Μπουλντενχόζερ αναμένεται να ξεκουράσει τους βασικούς ώστε να είναι πανέτοιμοι ενόψει Play-Offs.

Τώρα, όσον αφορά τις διασταυρώσεις, οι Μπακς πρώτα θα πρέπει να δουν τι θα συμβεί στα play-ins του NBA. Εκεί θα αγωνιστούν -με τα τωρινά δεδομένα- οι Ράπτορς με τους Μπουλς, με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον χαμένο του ζευγαριού Μαϊάμι Χιτ – Ατλάντα Χοκς.

Ο νικητής από το παραπάνω ζευγάρι θα παίξει κόντρα στην παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αν λοιπόν οι Μπακς περάσουν, τότε στα ημιτελικά της Ανατολής θα βρουν απέναντι τους το νικητή του ζευγαριού, Καβαλίερς – Νικς.

Στους τελικούς, εκτός απροόπτου θα βρουν τους Σέλτικς. Οι Κέλτες θα αγωνιστούν με τον νικητή του Χιτ-Χοκς, και στη συνέχεια στα ημιτελικά θα βρουν μπροστά τους το νικητή του αμφίρροπου ζευγαριού Σίξερς – Νετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ