Ο Λάουρι Μάρκανεν μπαίνει φαντάρος

Ο Λάουρι Μάρκανεν μπαίνει φαντάρος

Τη στρατιωτική του θητεία στη Φινλανδία ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο χρονικό διάστημα ο Λάουρι Μάρκανεν των Γιούτα Τζαζ.

Τις υπηρεσίες του στη… μαμά πατρίδα ετοιμάζεται να προσφέρει ο σταρ των Γιούτα Τζαζ, Λάουρι Μάρκανεν, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN σύντομα θα καταταγεί στον στρατό της Φινλανδίας και συγκεκριμένα στο Defence Forces’ Sports School (ένα ειδικό πρόγραμμα στράτευσης για επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές).

«Είναι υποχρεωτικό, πρέπει να το κάνουμε, αλλά παράλληλα είμαστε περήφανοι που το κάνουμε. Δίνεις το καλό παράδειγμα υπηρετώντας και είμαι αισιόδοξος ότι μπορώ να το κάνω με τέτοιο τρόπο που δεν θα επηρεάσει την προετοιμασία μου για την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Οργή του Ολυμπιακού για την απάντηση της ΕΠΟ: «Είστε ανίκανοι, ψεύτες και στημένοι»

Φυσικά θα προτιμούσα να γυμνάζομαι, όπως κάνω συνήθως στην off-season, αλλά έχω ακούσει ότι κάνουν καλή δουλειά συνδυάζοντας τα δύο. Μπορείς να κάνεις τις προπονήσεις σου ως αθλητής και τη βασική σου εκπαίδευση ταυτόχρονα», σχολίασε ο 25χρονος ψηλός.

Αν η ομάδα του μείνει εκτός playoffs θα καταταγεί τον Απρίλιο ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα γίνει όταν θα έχει ολοκληρωθεί η post-season, τον Ιούλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ