Διπλός «πονοκέφαλος» για Μπακς, ενόψει Μαϊάμι Χιτ

Διπλός «πονοκέφαλος» για Μπακς, ενόψει Μαϊάμι Χιτ

Ο κόουτς Μπουντενχόλζερ, προετοιμάζει τους Μπακς για το πρώτο ματς της σειράς των playoffs του ΝΒΑ κόντρα στους Χιτ με δύο παίκτες να μην υπολογίζονται.

Οι Μιλγουόκι Μπακς κοντράρονται με τους Μαϊάμι Χιτ για τον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ, με τα Ελάφια όλο το προηγούμενο διάστημα να περιμένουν με αγωνία τα νέα για την κατάσταση του Κρις Μίντλετον,

Και πάνω που τα νέα για τον 31χρονο σμολ φόργουορντ, που τραυματίστηκε στις 5/4 κόντρα στους Μπουλς, είναι καλά αφού προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του κόουτς Μπουντενχόλζερ ενόψει της αναμέτρησης, δεύο νέα προβλήματα έρχονται να πονοκεφαλιάσουν τους ιθύνοντες των Μπακς.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάμε στο Final 4»

Πρόκειται για τους Πατ Κόνατον και Γκρέισον Άλεν. O 30χρονος σούτινγκ γκαρντ και ο 27χρονος απόφοιτος του Ντιούκ που αγωνίζεται στην ίδια θέση, έχασαν τα τελευταία ματς λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Οι ενοχλήσεις στο σημείο φαίνεται να επιμένουν και για τους δύο παίκτες σύμφωνα με ρεπορτάζ του Associated Press και όπως όλα δείχνουν, θα χάσουν το πρώτο ματς της πολύ δύσκολης σειράς κόντρα στους… σκληρούς του Μαϊάμι, του Έρικ Σπόελστρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ