Η… λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο σίριαλ Μπράουν – Σέλτικς

Η… λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο σίριαλ Μπράουν – Σέλτικς

Η χρονιά στο ΝΒΑ έχει μπει στην τελική ευθεία της και στην Βοστόνη περιμένουν τις εξελίξεις στο σίριαλ της παραμονής του Τζέιλεν Μπράουν, που θα κριθεί από μια σημαντική λεπτομέρεια.

Οι Μπόστον Σέλτικς διανύουν άλλη μια επιτυχημένη σεζόν στο ΝΒΑ, έχοντας μπει στα playoffs με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στη Λίγκα, με τους Τέιτουμ και Μπράουν να είναι και πάλι το Α και το Ω των Κελτών.

Ο Τζέιλεν Μπράουν είναι ένας από τους δύο πυλώνες της ομάδας την Βοστόνης. O 26χρονος σμολ φόργουορντ, διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του έως τώρα, έχοντας μέσους όρους που αγγίζουν τους 26.6 πόντους, τα 6.9 ριμπάουντ και τις 3.5 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη ανησυχία για Αραούχο: Έντονη φημολογία για τον Αργεντινό και τον τραυματισμό του

Ωστόσο έχει στηθεί ολόκληρη κουβέντα στις ΗΠΑ για το κατά πόσο θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να αγωνίζεται για τους Κέλτες ή θα αναζητήσει άλλη ομάδα στην οποία θα είναι αδιαμφισβήτητα το Νο.1. Μια νέα διάσταση έρχεται να προσθέσει στην ιστορία αυτή ο ρεπόρτερ Μπιλ Σίμονς μιλώντας στο podcast του:

«Αν ο Τζέιλεν Μπράουν ψηφιστεί σε All-NBA ομάδα της χρονιάς, τότε θα παραμείνει στους Σέλτικς. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα θελήσει να γίνει free agent».

Αυτό σημαίνει πως αν η απόδοση του Μπράουν του χαρίσει μια θέση σε all NBA πεντάδα, θα μπορεί να διαπραγματευτεί ένα supermax συμβόλαιο με τους Σέλτικς, ειδάλλως θα επιβεβαιωθούν τα σενάρια πως από του χρόνου θα αγωνίζεται σε άλλη ομάδα μετά από 7 σεζόν στην ομάδα της Βοστόνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ