Τα συνεταιράκια του Σακραμέντο έβαλαν δύσκολα στον Κάρι- Μεγάλο διπλό οι Νικς στην πρεμιέρα των Playoffs του ΝΒΑ

Τα συνεταιράκια του Σακραμέντο έβαλαν δύσκολα στον Κάρι- Μεγάλο διπλό οι Νικς στην πρεμιέρα των Playoffs του ΝΒΑ

Φοξ και Μονκ έβαλαν 70 στους Γουόριορς και οι πρωταθλητές ξεκίνησαν με το αριστερό. Σπουδαία νίκη η Νέα Υόρκη στο Κλίβελαντ. Εύκολα Σέλτικς και 76ers. Τα αποτελέσματα του NBA.

Ντε Άρον Φοξ και Μαλίκ Μονκ έβαλαν 38 και 32 στο ντεμπούτο τους στα playoffs του ΝΒΑ και οδήγησαν το Σακραμέντο στη πρώτη νίκη του έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια στην postseason. Θύμα τους οι πρωταθλητές Γουόριορς του Στεφ Κάρι με το τελικό 126-123 να προαναγγέλλει πως ένα μεγάλο ντέρμπι στη Δύση μόλις ξεκίνησε.

Την ίδια στιγμή με το δεξί στα playoffs μπήκαν στην Ανατολή και οι Νικς με την ομάδα της Νέας Υόρκης να καταφέρνει ένα σπουδαίο break στο Κλίβελαντ επί των Καβαλίερς (101-97). Και εκείνοι είχαν ξεχάσει τι θα πει νίκη στην postseason μιας και η προηγούμενη έγινε τέτοια εποχή το 2013!

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρινάκης επιλέγει Γκατούζο για το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού και την αντοχή του Ιταλού στην πίεση

Όχι ένα λοιπόν, αλλά δύο σπουδαία παιχνίδια στο opening party των playoffs του NBA. Όσα ακριβώς και εκείνα που τα φαβορί τα μετέτρεψαν σε περίπατο. Οι Σέλτικς με τους Χοκς (112-99) και οι 76ers με τους Νετς (121-101).

Απόψε μπαίνει στο χορό και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους Μπακς που ολοκλήρωσαν με το μεγαλύτερο ρεκόρ τη regular season: Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα υποδέχονται το Μαϊάμι που κατρακύλησε στο Νο 8 της Ανατολής, αλλά παραμένει μια ομάδα που παραδοσιακά βάζει δύσκολα σε όλους στα playoffs.

Πριν, στις 22.00 οι Λέικερς του ΛεΜπρον Τζέημς φιλοξενούνται από τους Γκρίζλις στο Μέμφις. Η βραδιά περιλαμβάνει και τις αναμετρήσεις Σανς-Κλίπερς (03.00) και Ντένβερ-Μινεσότα (05.00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ