Το πρώτο «Clutch Player of the Year» στον Ντε’ Άαρον Φοξ (pic)

Το πρώτο «Clutch Player of the Year» στον Ντε’ Άαρον Φοξ (pic)

Στον άσο των Σακραμέντο Κινγκς, Ντε' Άαρον Φοξ κατέληξε το βραβείο του πιο clutch παίκτη της σεζόν.

Το ΝΒΑ εγκαινίασε φέτος ακόμα ένα νέο βραβείο, το «Clutch Player of the Year», που από εδώ και στο εξής θα δίνεται στον παίκτη που έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας του όταν η μπάλα… καίει και θα βάζει τα μεγάλα σουτ.

Το πρώτο ιστορικό βραβείο λοιπόν κατέληξε στα χέρια του Ντε’ Άαρον Φοξ, των Σακραμέντο Κινγκς, ο οποίος και με τις εμφανίσεις του «ανάγκασε» τους ανθρώπους της λίγκας να τους δώσουν την σχετική τιμή, με τον νεαρό γκαρντ να οδηγεί την ομάδα της Καλιφόρνια στα πλέι οφ έπειτα από αρκετό καιρό.

Για να φτάσει σε αυτή τη μεγάλη διάκριση, ο απόφοιτος του Kentucky μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο των άλλων δύο φιναλίστ για το εν λόγω βραβείο, που δεν ήταν άλλοι από τους επίσης εξαιρετικούς, Τζίμι Μπάτλερ των Μαϊάμι Χιτ και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των Σικάγο Μπουλς.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Κινγκς αυτή την στιγμή είναι στο 2-0 απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και πλέον θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Σαν Φραντσίσκο στα επόμενα δύο παιχνίδια, ενώ ο Φοξ ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο αριθμώντας 25 πόντους, 6,1 ασίστ και 4,2 ριμπάουντ σε 73 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ