Κίνηση ματ από Λέικερς, φέρνουν αμυντικό «τέρας» για τη νέα σεζόν

Κίνηση ματ από Λέικερς, φέρνουν αμυντικό «τέρας» για τη νέα σεζόν

Οι Λέικερς φαίνεται πως θέλουν να κτίσουν ομάδα με αρχή μέση και τέλος και στοχεύουν να φέρουν έναν παίκτη που θα τους «δέσει» στα μετόπισθεν ενόψει.

Η φετινή χρονιά για τους Λέικερς εξελίχθηκε πολύ περίεργα. Λίγε οι καλές περίοδοι στη σεζόν, περισσότερες οι κακές με παίκτες να τραυματίζονται, άλλοι να έρχονται και να φεύγουν και την ομάδα να δυσκολεύεται να βρει ρόλους και χημεία.

Ωστόσο τους τελευταίους μήνες της regular season, μετά την απομάκρυνση του Γουέστμπρουκ και την επάνοδο του Τζέιμς από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, οι Λιμνάνθρωποι έπαιξαν πιο ορθολογικό μπάσκετ, έτρεξαν ένα καλό σερί νικών και πρόλαβαν το τρένο των playoffs. Μάλιστα κόντρα στους Γκρίζλις έκαναν ήδη το μπρέικ και βρίσκονται σε ρόλο αφεντικού στη σειρά αν και ξεκίνησαν μειονέκτημα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Ισραήλ: Οπαδοί της Χάποελ στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ!

Είναι άγνωστο το πόσο μακριά θα φτάσει φέτος αυτή η ομάδα, αλλά τουλάχιστον δείχνει πως επανέρχεται στη βασική λογική και της αρχές ενός οργανωμένου αθλητικού συνόλου. Και ίσως αν επιβεβαιωθεί ένα ρεπορτάζ από την NBA Analysis Network, να δούμε μια από τις καλύτερες εκδοχές των Λέικερς, αφού αναμένεται να δέσουν στην άμυνα όσο ποτέ άλλοτε.

Και αυτό γιατί οι Λέικερς είναι έτοιμοι να αρπάξουν τον Ντρέιμοντ Γκριν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ο ιδιαίτερα ιδιόρρυθμος αλλά πολύ συνεπής αγωνιστικά 33χρονος φόργουορντ έχει κατά μέσο όρο 8.5 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 6.8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 0.8 μπλοκ ανά ματς και έχει αποτελέσει για χρόνια την… κόλλα των Γκολντεν Στέιτ Γουόριορς.

Το συμβόλαιό του λήγει αυτή τη σεζόν και ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης, αναμένεται να μην την ενεργοποιήσει αποφασίζοντας να αναζητήσει ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα και πιθανώς στους Λέικερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ