Κοντά στη «σκούπα» οι Νάγκετς – Έκαναν το 2-1 οι Νικς – Μείωσαν οι Χοκς (vids)

Κοντά στη «σκούπα» οι Νάγκετς – Έκαναν το 2-1 οι Νικς – Μείωσαν οι Χοκς (vids)

Το Ντένβερ άλωσε τη Μινεσότα και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση των Play-Offs, οι Νικς από την άλλη έκαναν το 2-1 στο σειρά με τους Κάβαλιερς, την ώρα που οι Άτλάντα Χοκς μείωσαν τη σειρά με τους Σέλτικς σε 1-2.

Το Ντένβερ όντας καλύτερο των αντιπάλων του, τα ξημερώματα, «πάτησε» τους Τίμπεργουλβς και έκανε το 3-0 στη σειρά. Οι Νάγκετς συγκεκριμένα επικράτησαν εκτός έδρας των αντιπάλων τους με σκορ 120-111 έχοντας για κορυφαίο τον Γιόκιτς που σημείωσε 20 πόντους, 11 ριμπάουντ και 12 ασίστ και είναι πολύ κοντά στην πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των Play-Offs του NBA. Για τη Μινεσότα, καλύτερος ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο Άντονι Έντουαρντς που πέτυχε 36 πόντους αλλά τελικώς δεν έφτασαν.

Διαβάστε επίσης: «Δεν ταιριάζει τόσο στην Εθνική Ελλάδος ο Γουόκαπ»

Οι Νικς με πολύ καλή άμυνα κέρδισαν με το ευρύ 99-79 τους Κλίβελαντ Κάβαλιερς και πέρασαν μπροστά στη σειρά με 2-1, απέχοντας πλέον δυο νίκες από την πρόκριση. Για τη Νέα Υόρκη καλύτερος ήταν ο Τζέιλεν Μπράνσον με 21 πόντους την ώρα που για τους Κάβαλιερς ο Ντόνοβαν Μίτσελ πέτυχε 22 πόντους με τον Γκάρλαντ να μένει στους 10 με μόλις 4/21 σουτ.

Τέλος, με τον Τρέι Γιάνγκ επιτέλους να «ξυπνάει» οι Ατλάντα Χοκς μείωσαν τη σειρά κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς σε 2-1 αφού επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους με 130 – 122 στην Ατλάντα. Ο Γιάνγκ ήταν πραγματικά ασυγκράτητος, σημειώνοντας 32 πόντους για τους νικητές την ώρα που για τους ηττημένους ο Τέιτουμ είχε 29 πόντους και 10 ριμπάουντ τα οποία όμως δεν έφτασαν όπως φάνηκε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ