Απίστευτος Σμιθ κατά Λέοναρντ: «Έχει κουράσει, γιατί δεν αποσύρεται;»

Απίστευτος Σμιθ κατά Λέοναρντ: «Έχει κουράσει, γιατί δεν αποσύρεται;»

Άλλο ένα ξέσπασμα του Στιβεν Α. Σμιθ κατά του Καουάι Λέοναρντ, με τον έμπειρο σχολιαστή να καλεί τον αστέρα των Κλίπερς να αποσυρθεί από την ενεργό δράση γιατί έχει... κουράσει.

Το ταλέντο του Καουάι Λέοναρντ είναι αδιαπραγμάτευτο. Όπως και η ικανότητά του σε άμυνα και επίθεση. Του πιστώνεται επίσης και η κατάκτηση του τίτλου με τους Ράπτορς όντας το απόλυτο αουτσάιντερ πίσω στο 2019. Όμως έχει ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Την ευπάθεια στους τραυματισμούς.

Σε 11 σεζόν δεν έχει αγωνιστεί ποτέ περισσότερα από 74 ματς, ενώ από τη σεζόν 2017-2018 δεν έχει αγωνιστεί περισσότερα από 60 ματς κανονικής περιόδου, την ώρα που μία σεζόν δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω τραυματισμού (2020-2021) και μια σεζόν έπαιξε μόλις σε 9 ματς (2017-2018).

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η ελληνική ομάδα που έκανε πρόταση στον Οτσόα

Η φετινή σεζόν με τους Λος Άντζελες Κλίπερς δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση με τον Λέοναρντ να βγάζει και πάλι προβλήματα τραυματισμών και να αγωνίζεται σε 52 ματς κανονικής περιόδου (23.8π, 6.5 ριμπ, 3.9 ασίστ και 1.4 κλεψίματα). Στα playoffs φέτος αν και ξεκίνησε εξαιρετικά στα πρώτα δύο ματς κόντρα στους Σανς (34.5π, 6.5 ριμπ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα), θα χάσει το επόμενο ματς της ομάδας του σε μια εξαιρετικά αμφίρροπη σειρά λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Στίβεν Α. Σμιθ, ο έμπειρος αλλά και πασίγνωστος για τις αιρετικές του απόψεις, βλέποντας όλη αυτή την κατάσταση αλλά και μερικές αμφιλεγόμενες δηλώσεις και συμπεριφορές του Λέοναρντ που έχουν καταγραφεί κατά καιρούς στις ομάδες του αλλά και τώρα στους Κλίπερς ξέσπασε σε δηλώσεις του αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Θα πρέπει να ομολογήσω πως έχω κουραστεί τον Καουάι Λέοναρντ. Σοβαρά, γιατί δεν αποσύρεται από την ενεργό δράση; Ο άνθρωπος εκβίασε τους Κλίπερς να δώσουν γη και ουρανό για να πάρουν τον Πολ Τζορτζ και απειλούσε ότι θα πάει στους Λος Άντζελες Λέικερς αν δεν έκαναν αυτό που τους ζητούσε.

Του έδωσαν ότι ζήτησε. Έχει χάσει πάρα πολλά ματς και δεν βγάζει νόημα όλο αυτό. Έχει χάσει παραπάνω από το 50% των αγώνων. Νομίζω πως αυτός και ο Τζορτζ έχουν παίξει μόνο τρία παιχνίδια πλέι-οφ μαζί. 22% των αγώνων των Κλίπερς έχουν παίξει μαζί»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ