Αυτή είναι η ελληνική ομάδα που έκανε πρόταση στον Οτσόα

Αυτή είναι η ελληνική ομάδα που έκανε πρόταση στον Οτσόα

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα παραδέχθηκε προ ημερών πως έχει πρόταση από την Ελλάδα για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό, η ομάδα που έκανε την κίνηση είναι η ΑΕΚ.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα απ’ όταν ο Γκιγιέρμο Οτσόα αποκάλυψε, μιλώντας σε Μέσο του Μεξικού, πως μία από τις προτάσεις που έχει για τη νέα σεζόν είναι από ελληνική ομάδα. Ο 37χρονος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σαλερνιτάνα με την οποία αγωνίζεται τους τελευταίους μήνες και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Σύμφωνα λοιπόν με τη μεξικάνικη ιστοσελίδα «el futbolero», η ομάδα από την Ελλάδα που του κατέθεσε πρόταση είναι η ΑΕΚ. «Ούτε η Ίντερ, ούτε η Μίλαν, η ομάδα έκπληξη που θα έπαιρνε τον Γκιγιέρμο Οτσόα από την Ιταλία», αναφέρεται στον τίτλο του σχετικού δημοσιεύματος που τονίζει πως αν ο έμπειρος άσος δεν συνεχίσει στον ιταλικό σύλλογο, η Ένωση είναι ένα πιθανός προορισμός.

Διαβάστε επίσης: Play-Out: «Ο θάνατος σου η ζωή μου…»

Η Σαλαρνιτάνα διατηρεί οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα την ενεργοποιήσει. Τον Οτσόα φαίνεται πως έχουν στο στόχαστρό τους και οι δύο ομάδες του Μιλάνου και αν εκείνες δεν κάνουν κάποια κίνηση, τότε θα έχει πιθανότητες η ΑΕΚ. Τέλος, αναφορά γίνεται και στην παρουσία των Αλμέιδα, Πινέδα στους «κιτρινόμαυρους», η οποία μπορεί να παίξει τον ρόλο της αφού ο Αργεντινός τεχνικός είχε παίκτη τον Οτσόα στην Τσίβας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ