Top ονόματα προσεγγίζει για τον πάγκο της η Εφές

Top ονόματα προσεγγίζει για τον πάγκο της η Εφές

Με τον Αταμάν να αποτελεί παρελθόν στο τέλος της χρονιάς η Εφές κινείται ήδη για τον αντικαταστάτη του Τούρκου προπονητή, με δύο... καυτά ονόματα να είναι ψηλά στη λίστα.

Ο κύκλος του Εργκίν Αταμάν στην Εφές Αναντολού κλείνει και επίσημα στο τέλος της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Τούρκου προπονητή.

Η απερχόμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται ήδη στο ψάξιμο για τον διάδοχο του Αταμάν και όπως είναι λογικό κοιτάζει στο… πάνω ράφι για να πάρει έναν προπονητή αντάξιο της ποιότητας που υπάρχει στο ρόστερ καθώς οι προσδοκίες παραμένουν υψηλές για την επόμενη μέρα στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις για την Αθηνά Ωνάση: «Μία φορά έκανα σ@ξ με…»

Όπως αναφέρει Τούρκος δημοσιογράφος με tweet του, ο Πάμπλο Λάσο και ο Τσάβι Πασκουάλ είναι τα πρώτα ονόματα στη λίστα της Εφές για την άκρη του πάγκου της. Ο Λάσο μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει δουλέψει σε άλλη ομάδα και αν και βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, η υπόθεση δεν προχώρησε. Τώρα υπάρχει στον ορίζοντα η Εφές αλλά και η Μπάγερν Μονάχου που δουλεύει εδώ και καιρό την υπόθεση του Λάσο και δείχνει να έχει ελαφρύ προβάδισμα σε σχέση με τους Τούρκους. Η απόφαση του Λάσο αναμένεται σε λίγες ημέρες.

Η άλλη επιλογή είναι αυτή του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκού και νυν της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Τσάβι Πασκουάλ. Η Euroleague σίγουρα θα… λείπει στον Καταλανό προπονητή που απέχει λόγω του ban που έχουν οι ρωσικές ομάδες (πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας) και η Εφές σίγουρα προσφέρει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία επιστροφής στην κορυφαία μπασκετική διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη και μάλιστα με ένα διόλου ευκαταφρόνητο μπάτζετ προς διαχείριση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ