Αναλυτής ΝΒΑ: «Αυτός είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Λίγκας»

Αναλυτής ΝΒΑ: «Αυτός είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Λίγκας»

Ο έμπειρος αναλυτής του ESPN, Μπράιαντ Γουίντχορστ, ανέφερε ξεκάθαρα τον παίκτη που ξεχωρίζει ως νέο αστέρι του ΝΒΑ.

Η σεζόν στο ΝΒΑ έχει μπει στην πιο κρίσιμη και ενδιαφέρουσα φάση της, με τη μάχη στα playoffs της Λίγκας να έχει ανάψει για τα καλά σε Ανατολή και Δύση. Υπάρχουν παίκτες που απογοητεύουν, άλλοι που επιβεβαιώνουν τις προσδοκίες και άλλοι που πραγματικά ενθουσιάζουν.

Ο έμπειρος αναλυτής του ESPN, Μπράιαντ Γουίντχορστ, αναφερόμενος στους παίκτες που τραβάνε τα βλέμματα πάνω τους, μίλησε με διθυραμβικά σχόλια για τον ΝτεΆαρον Φοξ των Σακραμέντο Κινγκς. O 25χρονος γκαρντ, μετά από μια εξαιρετική regular season όπου σε 73 ματς είχε κατά μέσο όρο 25 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ και 1.1 κλεψίματα, κάνει μια ακόμα καλύτερη σειρά εμφανίσεων στα playoffs του ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Ποιον ετοιμάζονται να «δέσουν» οι «ερυθρόλευκοι»

Στα τρία ματς κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τα πρώτα στην καριέρα του στην απαιτητική αυτή φάση της διοργάνωσης, ο Φοξ είναι ακόμα καλύτερος με 29.3 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7.7 ασίστ και 3 κλεψίματα ανά ματς και είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι πολυπρωταθλητές Γουόριορς κινδυνεύουν να αποκλειστούν από τους Βασιλιάδες του Σακραμέντο.

Αυτά είδε ο Γουίντχορστ και ανέφερε σχετικά με τον Φοξ στην εκπομπή First Take:

«Αμερική, θέλω να δεις το επόμενο αστέρι της λίγκας. Εξελίσσεται μπροστά στα μάτια σας. Είναι ο ΝτεΆαρον Φοξ των Σακραμέντο Κινγκς. Έχει εξελιχθεί σε έναν… δολοφόνο με τον τρόπο που τελειώνει τα παιχνίδια.

Βρίσκει τη θέση του με μεγάλη ταχύτητα. Δεν είναι όμως ότι έχει μόνο την ταχύτητα. Οι ομάδες στήνουν τις άμυνες τους για να σταματήσουν τον Φοξ στην τέταρτη περίοδο. Δεν μπορούν να το κάνουν γιατί παίζει πολύ γρήγορα. Είναι ένας superstar αυτής της λίγκας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ