Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Ποιον ετοιμάζονται να «δέσουν» οι «ερυθρόλευκοι»

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Ποιον ετοιμάζονται να «δέσουν» οι «ερυθρόλευκοι»

Στα σκαριά νέα ανανέωση συμβολαίου στον Ολυμπιακό...

Την εφετινή σεζόν ο Ολυμπιακός τα… σπάει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη, με την αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει θέσει ως στόχο το triple crown.

Ο Ελληνας τεχνικός έχει καταφέρει να βρει τα κατάλληλα κομμάτια στο εφετινό… παζλ του Ολυμπιακού και όπως είναι λογικό, οι άνθρωποι της ομάδας, προσέχουν για να έχουν.

Διαβάστε επίσης: Η… κατάρα που «κυνηγάει» τον Τσιτσιπά! (vids)

Κάπως έτσι, προέκυψε και το… ντόμινο των ανανεώσεων στο μεγάλο λιμάνι. ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ και Γουόκαπ έχουν ήδη βάλει την υπογραφή τους σε νέο συμβόλαιο, με τον Ολυμπιακό και να τους επιβραβεύει για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους, αλλά και να τους «δένει».

Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί. Το πλάνο των ανανεώσεων προχωράει κανονικά και ο επόμενος που φέρεται να δίνει τα χέρια για νέο συμβόλαιο, ακούει στο όνομα Ταρίκ Μπλακ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ματέο Αντρεάνι , ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται μια ανάσα από την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε τον δρόμο για τους ερυθρόλευκους ως τρίτη λύση στη θέση “5” με μικρό συμβόλαιο το προηγούμενο καλοκαίρι και κατάφερε να ξεπεράσει τον Τζόελ Μπολομπόι, ο οποίος έχει ένα αρκετά υψηλότερο κασέ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ταρίκ Μπλακ κατάφερε να αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια της EuroLeague, μετρώντας κατά μέσο όρο 4,8 πόντους και 1,6 ριμπάουντ σε σχεδόν 11 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Η ανάρτηση του Αντρεάνι για τον Ταρίκ Μπλακ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ