Τα… γυρίζουν οι Γουόριορς στην υπόθεση Γκριν

Τα… γυρίζουν οι Γουόριορς στην υπόθεση Γκριν

Από ανατροπή σε ανατροπή πηγαίνει η υπόθεση παραμονής του Ντρέιμοντ Γκριν στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς όπως αναφέρει έγκυρη ιστοσελίδα στις ΗΠΑ.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι ένας από τους… αφανείς πρωταγωνιστές των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πίσω από τους πολυδιαφημισμένους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον καθώς είναι η αμυντική «κόλλα» των τετράκις πρωταθλητών ΝΒΑ και ο παίκτης που κάνει καλά όλη την βρώμικη δουλειά της άμυνας και του σωστού spacing.

Ωστόσο υπήρξαν κατά τη διάρκεια της σεζόν αρκετά δημοσιεύματα πως ο Γκριν ίσως να αποχωρούσε από τους Πολεμιστές στο τέλος της σεζόν, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να εμφανίζονται ως ένας από τους πιθανούς προορισμούς του.

Διαβάστε επίσης: Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Επιστρέφει στη Μαδρίτη 26 χρόνια μετά!

Ο 33χρονος φόργουορντ έχει option για τη νέα περίοδο, που θα είναι και η τελευταία βάση συμβολαίου, η οποία θα του αποφέρει συνολικά 27,6 εκατομμύρια δολάρια, εφόσον κάνει χρήση της και μετά το τέλος της σεζόν 2023-2024 θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευθεί ως free agent.

Όπως αναφέρει ο πάντα έγκυρος Σαμς Σαράνια στο «The Athletic», οι Γουόριορς θέλουν να συνεχίσουν να τον έχουν στο ρόστερ τους και θα προσπαθήσουν να το κάνουν, διαπραγματευόμενοι ένα νέο πολυετές deal με τον Γκριν που είναι και φέτος πολύ σταθερός με 8.5 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 6.9 ασίστ ανά αγώνα σε 73 ματς της κανονικής περιόδου, ενώ στα playoffs σε τρία ματς κόντρα στους Κινγκς έχει 8 πόντους 7.7 ριμπάουντ, 7.7 ασίστ και 1.3 κλεψίματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ