Ο Καουάι Λέοναρντ υπέστη ρήξη μηνίσκου

Ο Καουάι Λέοναρντ υπέστη ρήξη μηνίσκου

Σοβαρός είναι όπως αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Καουάι Λέοναρντ, καθώς ο παίκτης των Λος Άντζελες Κλίπερς έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου στο δεξί του γόνατο.

Άτυχος για ακόμα μία φορά στην καριέρα του στάθηκε ο Καουάι Λέοναρντ, καθώς έχει να αντιμετωπίσει έναν νέο τραυματισμό που αποκόμισε από τη σειρά των playoffs του NBA μεταξύ των Λος Άντζελες Κλίπερς και των Φόινιξ Σανς.

Ο άσος της ομάδας του LA, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου στο γόνατο του δεξιού ποδιού, στο ίδιο πόδι που είχε αντιμετωπίσει παλαιότερα και πρόβλημα με τον χιαστό. Μένει να φανεί ο χρόνος που θα περάσει στα πιτς μέχρι να ολοκληρωθεί η αποθεραπείας του και να επιστρέψει και πάλι στη δράση.

Διαβάστε επίσης: H υποχρέωση του Ολυμπιακού και η τελευταία… εξεταστική

Ο Λεόναρντ έχει συμβόλαιο με τους Κλίπερς για τη σεζόν 2023/24 αντί 45.6 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά υπάρχει ισχύς και για τη σεζόν 2024/25 με οψιόν στη δική του πλευρά.

Τη φετινή σεζόν σε 52 αγώνες της regular μέτρησε 23.8 πόντους με 6.5 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ, ενώ στα δύο παιχνίδια των playoffs που αγωνίστηκε είχε 34.5 πόντους, 6.5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα ανά 40 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ