Φοίνιξ Σανς – Λος Άντζελες Κλίπερς 136-130: Τους… πάτησαν και πέρασαν στον δεύτερο γύρο

Φοίνιξ Σανς – Λος Άντζελες Κλίπερς 136-130: Τους… πάτησαν και πέρασαν στον δεύτερο γύρο

Ένα ξέσπασμα στο τρίτο δωδεκάλεπτο ήταν αρκετό για τους Σανς ώστε να... καθαρίσουν τους Κλίπερς και να πάρουν την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο μετά το τελικό 136-130.

Το πρώτο ζευγάρι του δεύτερου γύρου των πλέι οφ είναι γεγονός, καθώς οι Φοίνιξ Σανς θα αντιμετωπίσουν τους Ντένβερ Νάγκετς στα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας, μετά και τη νίκη των «ήλιων» με σκορ 136-130 επί των Λος Άντζελες Κλίπερς που τους έδωσε την πρόκριση με 4-1.

Οι παίκτες του Μόντι Γουίλιαμς πήραν μια μικρή διαφορά μετά την πρώτη περίοδο, όμως είδαν την ομάδα της Καλιφόρνια να επιστρέφει και να κλείνει το ημίχρονο όντα μπροστά στο σκορ με 70-61.

Ωστόσο όλα άλλαξαν στο τρίτο δωδεκάλεπτο, όταν οι Σανς είχαν ένα επιμέρους 50-24, φέρνοντας τούμπα το ματς και ουσιαστικά καθαρίζοντας τη νίκη. Οι Κλίπερς έκαναν την προσπάθειά τους για μια τελευταία μεγάλη επιστροφή, όμως δεν άντεξαν και έτσι οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-1 παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ξανά ο Ντέβιν Μπούκερ που σε μια αδιανόητη εμφάνιση έβαλε 47 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με άλλους 31. Από την άλλη πλευρά, ο Νόρμαν Πάουελ δεν έφτανε με τους 27 πόντους, με τον Μέισον Πλάμλι να προσθέτει άλλου 20.

Τα δωδεκάλεπτα: 32-30, 61-70, 111-94, 136-130

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ