Εξελίξεις στους Μπακς: Τρεις προπονητές στο κάδρο

Εξελίξεις στους Μπακς: Τρεις προπονητές στο κάδρο

Ο αποκλεισμός των Μπακς στον πρώτο γύρο των playoffs του NBA από τους Μαϊάμι Χιτ έχει δημιουργήσει πολλά «μαύρα» σύννεφα γύρω από τον Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν μπόρεσαν να αποκλείσουν τους Μαϊάμι Χιτ και να προχωρήσουν στον δεύτερο γύρο των playoffs του NBA. Μεγάλη ευθύνη για αυτή την πορεία πέφτει πάνω στον προπονητή των «Ελαφιών», Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Ο Αμερικανός τεχνικός έχει δεχθεί πυρά εναντίον του αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας του Μιλγουόκι, όμως φαίνεται πως αυτή τη φορά η θέση του κινδυνεύει, με τους Μπακς να εξετάζουν την αντικατάστασή του, για να φέρουν κάποιον που θα μπορεί να αξιοποιήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους υπόλοιπους αστέρες της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Φαλ: «Θα πάμε και θα παλέψουμε – Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Έχουν μάλιστα ήδη βρει κάποιους προπονητές που θα ήταν κατάλληλοι για να καθοδηγήσουν τα «Ελάφια» την επόμενη σεζόν, με αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Big Lead» φαβορί για τη θέση του Μπουντενχόλζερ είναι ο προπονητής που οδήγησε τους Τορόντο Ράπτορς στην κατάκτηση του «Δαχτυλιδιού», το 2019, ο Νικ Νερς, που φαντάζει ιδανική περίπτωση μιας και ξέρει από πρωταθλητισμό.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του ως καλός προπονητής, που ξέρει να αντεπεξέρχεται σε ειδικές καταστάσεις, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2020, στη «Φούσκα» του Ορλάντο με τους Λέικερς.

Κοντά στους Μπακς επίσης φαίνεται πως είναι και ο Κένι Άτκινσον, βοηθός του Στιβ Κερ στους Γουόριορς, που πέρυσι ήταν κοντά να αναλάβει ως general manager τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ