Μπουντενχόλζερ: «Δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη αποτυχία…»

Μπουντενχόλζερ: «Δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη αποτυχία…»

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μίλησε για τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς.

Το ταξίδι των Μπακς στα εφετινά playoffs έφτασε στο τέλος του. Το Μιλγουόκι γνώρισε τον αποκλεισμό από τους Χιτ, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να μη θεωρεί αποτυχημένη την… περιπέτεια της ομάδας του.

Παράλληλα ο κόουτς των Μπακς απένειμε τα εύσημα στο Μαϊάμι και τον Τζίμι Μπάτλερ τονίζοντας πως έχει πίστη στην ομάδα του, αλλά χρειάζεται όλοι να γίνουν καλύτεροι.

Αναλυτικά, ο προπονητής των Μπακς μίλησε για:

-τον αποκλεισμό των Μπακς: «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση όταν τελειώνει η σεζόν σου, όπως και να γίνεται αυτό. Είναι σκληρό συναίσθημα. Πρέπει όλοι να γίνουμε καλύτεροι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Μαϊάμι, έπαιξαν εξαιρετικά και έχουν ένα πρόγραμμα που σέβομαι πολύ με τον κόουτς Σπόελστρα».

-την φθίνουσα πορεία που είχε ο Γιάννης μέσα στο ματς: «Ο Γιάννης έφτασε σε κάποιες από τις θέσεις που νιώθει άνετα, αλλά παραμένει ο παίκτης στον οποίο δίνουμε την μπάλα. Απλά δεν ήμασταν όσο εύστοχοι έπρεπε. Δεν θεωρώ πως μας έλειψε η αυτοπεποίθηση. Μπράβο στην άμυνα του Μαϊάμι, εμείς πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

-το λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Γιάννη πάνω στον Μπάτλερ στην άμυνα: «Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Μπάτλερ, έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο σε όλα τα παιχνίδια. Χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες πάνω του, προσπάθησαν όλοι, αλλά ήταν πολύ καλός. Πήγαμε με τον Τζρου, θεωρούσαμε πως θα μας έδινε τις καλύτερες πιθανότητες. Δοκιμάσαμε κι άλλους παίκτες πάνω του, αλλά δεν τα καταφέραμε|.

-το αν η σεζόν είναι αποτυχημένη: «Καταλαβαίνω την ερώτηση. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες προσδοκίες, ο Τζον Χορστ (τζένεραλ μάνατζερ) δημιούργησε ένα εξαιρετικό ρόστερ, η διοίκηση έκανε ό,τι έπρεπε, κάναμε μια καλή προσπάθεια παίρνοντας την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αλλά το μόνο που μετρά είναι τα playoffs. Είμαστε απογοητευμένοι, εκνευρισμένοι, μας πονά… Δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη αποτυχία. Αγαπώ αυτή την ομάδα, αυτά τα παιδιά και έχω πίστη σε αυτούς. Δεν τα καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ