Μετά τον Γιάννη, θα την… πατήσουν και οι πρωταθλητές;

Μετά τον Γιάννη, θα την… πατήσουν και οι πρωταθλητές;

Οι Γουόριορς... κλώτσησαν την ευκαιρία πρόκρισης μέσα στο «σπίτι» τους και τώρα, καλούνται να επιβιώσουν στην «καυτή» έδρα των Σακραμέντο Κινγκς.

Προφανώς, το «μπαμ» των playoffs έφερε τη σφραγίδα των Χιτ. Το Μαϊάμι του «δαιμονισμένου» Τζίμι Μπάτλερ σόκαρε τον Γιάννη και τους Μιλγούκι Μπακς και έκλεισε ραντεβού στα ημιτελικά με τους Σίξερς. Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα «Ελάφια» που την «πάτησαν». Είναι και οι Γούοριορς που βρίσκονται ένα βήμα από τον αποκλεισμό.

Game 7 για τους πρωταθλητές του NBA. Μια νύχτα δίχως αύριο για την παρέα του Στεφ Κάρι στο Σακραμέντο. Ενα κανονικό do or die παιχνίδι, όπου και θα κρίνει το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας. Εκεί που ήδη περιμένουν οι Λέικερς του ΛεΜπρόν.

Διαβάστε επίσης: Ξέχασε τη δολοφονική λαβή η Ρεάλ – Έπαιξε κανονικά στην ACB ο Γιαμπουσέλε (vids)

Η αλήθεια είναι πως τη μεγάλη ευκαιρία την κλώτσησαν πριν από δύο βράδια. Όταν παραδόθηκαν στις ορέξεις του καλοκουρδισμένου συνόλου του Μάικ Μπράουν. Του προπονητή που παμψηφεί αναδείχθηκε κορυφαίος της εφετινής regular season του NBA. Του προπονητή που μέχρι πέρυσι έβγαζε το… ψωμί του στο Γκόλντεν Στέιτ. Και που τώρα βρίσκεται κατάφατσα με μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιστορίας του. Να πετάξει εκτός συνέχειας των playoffs τους πρωταθλητές του Στιβ Κερ.

Οι Κινγκς άντεξαν στο Chase Center – για την ακρίβεια έστησαν ένα μικρό πάρτι- και έστειλαν τη σειρά στο 7ο και τελευταίο παιχνίδι. Εκεί που καλούνται να βγουν μπροστά τα βαριά χαρτιά. Με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και τα δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι, είναι δύσκολο το έργο των Γουόριορς και αυτό το γνωρίζουν καλά. Αλλά αυτή η ομάδα είναι μαθημένη στα δύσκολα. Το απέδειξε πολλάκις και πέρυσι, όταν έφτασε ξανά μέχρι και το τέλος του δρόμου.

«Το ξέρω. Θα… απαντήσουμε. Ξέρω καλά αυτή την ομάδα. Ξέρω αυτά τα παιδιά. Εχω παίξει στο πιο υψηλό επίπεδο με αυτήν την ομάδα και ξέρω για το τι είμαστε ικανοί. Θα απαντήσουμε σαν πρωταθλητές», δήλωσε ο Κλέι Τόμπσον που έστειλε το κατάλληλο… μήνυμα στο Σακραμέντο και την παρέα του Φοξ.

Προφανώς και οι πρωταθλητές ξέρουν καλά από συνθήκες Game 7. Την τελευταία φορά που βρέθηκαν στα σχοινιά και φάτσα με τον αποκλεισμό ήταν το μακρινό 2018. Οταν διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τους Ρόκετς.

Με τον Κάρι να σημειώνει τους 14 από τους 27 πόντους του στην τρίτη περίοδο, οι Γουόριορς άλωσαν το Χιούστον και κλείδωσαν την τέταρτη διαδοχική παρουσία τους σε NBA Finals. Όπως τότε, έτσι και τώρα οι «Πολεμιστές» κρέμονται από τον τύπο με το «30» στην πλάτη. Από τον τύπο που μετράει 31.0 πόντους, 4.7 ασίστ και ριμπάουντ στα εφετινά playoffs. Ο σούπερ σταρ του Γκόλντεν Στέιτ κάνει εξαιρετική σειρά και είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την αρμάδα του Στιβ Κερ σε άλλη μια επιτυχία.

Στην Golden 1 Center χτυπάει η καρδιά των Γουόριορς. Θα καταφέρουν να αποδράσουν με το ροζ φύλλο του αγώνα ή θα αποχωριστούν (πρόωρα) τον θρόνο του πρωταθλητή; Θα φανεί σε λίγες ώρες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ