Τέλος εποχής για Μπακς και Αντετοκούνμπο; Οι τρεις πιθανοί προορισμοί του το καλοκαίρι του 2024

Τέλος εποχής για Μπακς και Αντετοκούνμπο; Οι τρεις πιθανοί προορισμοί του το καλοκαίρι του 2024

Ο αποκλεισμός των Μπακς από την πρώτη κιόλας σειρά των playoffs του ΝΒΑ από τους Χιτ, αναμένεται να φέρει ισχυρούς κλυδωνισμούς που ίσως οδηγήσουν τον Αντετοκούνμπο στην πόρτα της εξόδου.

Οι Χιτ έκαναν κάτι που δεν βλέπουμε συχνά. Ως 8οι στην Ανατολή έπαιξαν στα playoffs του NBA με τους πρώτους Μπακς του κυριαρχικού και φέτος Γιάννη Αντετοκούνμπο, που είχαν και το καλύτερο ρεκόρ στη Λίγκα και τους απέκλεισαν με 4-1 νίκες.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στους Μιλγουόκι Μπακς. Ήδη ακούγονται σενάρια για αλλαγή προπονητή, ενώ στο κάδρο βρίσκονται και αρκετοί παίκτες που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, την ώρα που άλλοι εκφράζουν ανοικτά την δυσαρέσκειά τους με τον χρόνο συμμετοχής στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Sold out η Ulker Sports Arena για το Φενέρ – Ολυμπιακός

Το πιο… τρομακτικό σενάριο όμως είναι η ενδεχόμενη φυγή του Γιάννη από το Μιλγουόκι. Ο Αντετοκούμπο έχει συμβόλαιο με τους Μπακς μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με δικαίωμα επέκτασης από την πλευρά του παίκτη.

Ο έμπειρος αναλυτής του ESPN Μπράιαν Γουίντχορστ αναφέρθηκε διεξοδικά στο γιατί ο Greek Freak αναμένεται να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι, την ώρα που ένα άλλο δημοσίευμα κάνει λόγο για τους τρεις επικρατέστερους προορισμούς του 29χρονου Έλληνα φόργουορντ.

Η ιστοσελίδα «sportskeeda», αναφέρει πως εφόσον ο Αντετοκούνμπο ζητήσει να γίνει trade το καλοκαίρι του 2024, μια εκ των Γουόριορς, Μπλέιζερς ή Μάβερικς θα είναι οι πιθανότεροι προορισμοί του. Οι Γουόριορς σίγουρα τον βλέπουν σαν μια εξαιρετική προσθήκη σε μια ομάδα που ολοένα και… γερνάει, που θα τους φέρει για αρκετά ακόμα χρόνια στον… αφρό του ΝΒΑ.

Στον αντίποδα οι Μάβερικς είδαν το… πείραμα με την συνύπαρξη Ντόντσιτς – Ίρβινγκ να αποτυγχάνει και θα προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα σούπερ ευρωπαϊκό δίδυμο με τον Γιάννη, ενώ οι Μπλέιζερς θέλουν μα πλαισιώσουν τον υπέροχο Λίλαρντ με έναν ακόμα all star παίκτη ή και να δώσουν τα κλειδιά του Πόρτλαντ στον Γιάννη εφόσον ο για χρόνια franchsise player της ομάδας αποφασίσει να φύγει από τους Μπλέιζερς το καλοκαίρι.

Photo Credits: www.theringer.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ