Ο Αντσελότι αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Αντσελότι αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον άσο των Μιλγουόκι και συγκεκριμένα για τα όσα είπε προ ημερών περί αποτυχίας και επιτυχίας.

Λίγες μέρες νωρίτερα και ενω οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο των Play-Offs του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ειλικρινή πάντα λόγο μίλησε για τη λέξη «επιτυχία», μέσα από ένα πολύ ωραίο παράδειγμα που έφερε για τον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος αν και ήταν ο -κατά πολλούς- κορυφαίος παίκτης στον κόσμο είχε και τις αποτυχίες του.

Διαβάστε επίσης: Η ώρα του Καμαρά: Ο Ζοσέ Μουρίνιο σκέφτεται τον Μαντί τώρα που…

Τα λόγια του Γιάννη λοιπόν βρήκαν πολύ κόσμο σύμφωνο, και μεταξύ αυτών και τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον «Greak Freak», τονίζοντας ότι σε αυτά που είπε προ ημερών, είχε απόλυτο δίκιο, και δε θα άλλαζε ο ίδιος τίποτα από τα λεγόμενά του.

«Τα λόγια του μου φαίνονται φανταστικά, αλήθεια δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Συμφωνώ μαζί του 100%. Και στον αθλητισμό ισχύουν και στη ζωή! Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για αποτυχίες. Αποτυγχάνεις όταν δεν προσπαθείς να κάνεις κάτι όσο καλύτερα μπορείς. Όταν τα δίνεις όλα και έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου, δεν μπορείς να μιλάς για αποτυχίες. Κάποιες φορές τα πράγματα πηγαίνουν καλά, άλλες όχι. Μπορεί να έχω μια συλλογή με τίτλους, αλλά αν μετρήσω αυτούς που έχω χάσει… Τα λόγια του Αντετοκούνμπο ήταν υπέροχα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ