Όνομα έκπληξη υποψήφιο για τον πάγκο των Μπακς!

Όνομα έκπληξη υποψήφιο για τον πάγκο των Μπακς!

Ο Μάικ Μπούντενχολζερ, αποτελεί παρελθόν από τους Μπακς και μεταξύ των υποψηφίων βρίσκεται ένα όνομα που αν αναλάβει θα προκαλέσει πραγματικά αίσθηση στο ΝΒΑ.

Μετά από πέντε χρόνια και ένα πρωτάθλημα (2021), ο Μάικ Μπούντενχολζερ αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς. Χρεώθηκε τους δύο σερί πρόωρους αποκλεισμούς μετά την πρωταθληματική χρονιά.

Το 2022 ήταν οι Μπόστον Σέλτικς που απέκλεισαν τους Μπακς στους ημιτελικούς της Ανατολής (4-3), φτάνοντας μέχρι και τους τελικούς του NBA και φέτος στην… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποκλείστηκαν ως 1οι στην Ανατολή, από τους 8ους Χιτ με 4-1 μόλις στον πρώτο γύρο των playoffs.

Διαβάστε επίσης: Τα 29 έφτασαν τα θετικά κρούσματα στον Παναθηναϊκό

Η ανάγκη να αλλάξουν πολλά και γρήγορα είναι μεγάλη και η αρχή στην περίπτωση του Μιλγουόκι έγινε από τον προπονητή. Ο 53χρονος αποτελεί παρελθόν από τα Ελάφια και ένας… χορός από ονόματα υποψήφια έχει ήδη αρχίσει να στήνεται για τον «επόμενο προπονητή του Γιάννη Αντετοκούνμπο».

Σύμφωνα λοιπόν με το σάιτ «Sportskeeda» πέντε είναι τα ονόματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα για τους Μπακς. Υπάρχουν προπονητές που έχουν την εμπειρία πρωταθλητισμού, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο στην καριέρα τους όπως οι Φρανκ Φόγκελ (Λέικερς) και Νικ Νερς (Ράπτορς), ο πρώην των Μπρούκλιν Νετς, Κένι Άτκινσον αλλά και ο βοηθός του απελθόντα Μπούντενχολζερ, Τσαρλς Λι.

Τελευταίο όμως αφήνουμε ένα όνομα έκπληξη που αν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει αίσθηση στο επαγγελματικό μπάσκετ παγκοσμίως. Πρόκειται για την Μπέκι Χάμοντ, επί σειρά ετών βοηθός προπονητή του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς (2014-2022). Η δουλειά και η κατάρτιση της πρώην επαγγελματία παίκτριας έχει αναγνωριστεί πολλάκις στον χώρο και ήδη υπήρξε υποψήφια προπονητής για τον πάγκο των Μπλέιζερς και των Μάτζικ.

Αν η 46χρονη τελικά προτιμηθεί από τους Μπακς, θα γίνει η πρώτη γυναίκα προπονητής ομάδας στο ΝΒΑ στην ιστορία της Λίγκας, με την Χάμοντ να έχει ηγηθεί των Σπερς, αλλά για ένα μόλις ματς τον Δεκέμβριο του 2020 κόντρα στους Λέικερς με τον κόουτς Πόποβιτς να μην έχει δικαίωμα να καθοδηγήσει την ομάδα του καθώς είχε αποβληθεί σε προηγούμενο ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ