Οι Ράπτορς συναντήθηκαν με τον Σκαριόλο στην Μπολόνια

Οι Ράπτορς συναντήθηκαν με τον Σκαριόλο στην Μπολόνια

Φουντώνει το ενδιαφέρον γύρω από τον Σέρτζιο Σκαριόλο, καθώς εκτός από τη συνάντηση που είχε με ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, δέχθηκε επίσκεψη και από τον πρόεδρο και των GM των Ράπτορς.

Την ώρα που ο Σέρτζιο Σκαριόλο, «παίζει» ως το πιο δυνατό όνομα για τον επόμενο προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται ότι η «βασίλισσα» δεν είναι η μοναδική ομάδα που θέλει να συνεργαστεί με τον Ιταλό τεχνικό, καθώς άνθρωποι των Τορόντο Ράπτορς ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Corriere di Bologna», την Πέμπτη (11/05) ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι και ο GM, Μπόμπι Γουέστερ, βρέθηκαν στην Ιταλία και συναντήθηκαν με τον Σκαριόλο στο Majestic Hotel στην Μπολόνια, συζητώντας την προοπτική να αναλάβει εκείνος τις τύχες της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Νικ Νερς. Ο Σκαριόλο άλλωστε ήταν στο επιτελείο των Καναδών από το 2018 έως και το 2021.

Διαβάστε επίσης: Στην Τούμπα μπορεί να φτιάξει το καλοκαίρι του

Θυμίζουμε ότι λίγες ώρες νωρίτερα η «Mundo Deportivo» είχε αποκαλύψει και τη συνάντηση του προπονητή της εθνικής Ισπανίας με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης επί ισπανικού εδάφους, την παραμονή του Game 5 με την Παρτίζαν.

Κι όλα αυτά ενώ ο CEO της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, τόνισε πως ο Σκαριόλο θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ιταλικής ομάδας μέχρι το 2024, λέγοντας:

«Ελπίζουμε να παραμείνουμε στην EuroLeague την επόμενη χρονιά. Η αγορά σχετίζεται με αυτό, αλλά εργαζόμαστε σαν έχουμε ήδη σίγουρη τη θέση μας. Όσο για τον Σκαριόλο, έχει συμβόλαιο (σσ. έως το 2024), οπότε θα είναι σίγουρα ο προπονητής μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ