Ομολογία Κερ: «Δεν ήμασταν μια ομάδα πρωταθλητισμού»

Ομολογία Κερ: «Δεν ήμασταν μια ομάδα πρωταθλητισμού»

Οι Γουόριορς του Στιβ Κερ αποκλείστηκαν από τους τελικούς της Δύσης από τους Λέικερς των ΛεΜπρον και Ντέιβις, με τον πρώτο να αποδέχεται ιπποτικά την αποτυχία της ομάδας του και να μιλά για την επόμενη μέρα.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς όπως έχουν στηθεί και όπως έχουν μάθει να αγωνίζονται υπό της οδηγίες του Στιβ Κερ, αποτελούν μια από τις ομάδες που άλλαξε τον τρόπο που παίζεται το μπάσκετ διαχρονικά.

Οι πολυπρωταθλητές του ΝΒΑ ήθελαν να φτάσουν άλλη μια φορά σε τελικούς Περιφέρειας και μετέπειτα σε τελικούς της Λίγκας, αλλά οι Λέικερς του φοβερού και τρομερού ΛεΜπρον Τζέιμς ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο. Ο προπονητής των ηττημένων, Στηβ Κερ, μίλησε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του και όπως πάντα ήταν ειλικρινής λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους:

Διαβάστε επίσης: Τηλεφώνημα για βόμβα στην «Opap Arena»!

«Αυτή δεν είναι μία ομάδα πρωταθλητισμού. Η ομάδα… άδειασε. Για τον περισσότερο καιρό βρισκόμασταν εκτός από τις θέσεις των playoffs. Πήραμε μία επική πρόκριση στον 1ο γύρο και πιέσαμε τους Λέικερς. Βρεθήκαμε στις κορυφαίες οκτώ ομάδες, αλλά αν ήμασταν ομάδα πρωταθλητισμού θα συνεχίζαμε. Παρά τις δυσκολίες, μείναμε μαζί και παλέψαμε μέχρι το τέλος».

Πολλοί μετά τον αποκλεισμό κάνουν λόγο για τέλος εποχής των Γουόριορς μιας και Κάρι (35), Τόμπσον (33) και Γκριν (33), οι πυλώνες του τρόπου που παίζουν οι Πολέμιστές δεν είναι και στην… πρώτη τους νιότη. Ο Κερ απάντησε και σε αυτή την παραφιλολογία αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ακόμα είναι νωρίς για να πούμε τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Ο Στεφ, ο Κλέι και ο Ντρέιμοντ είναι ο κορμός μας. Έχουν αρκετά… καύσιμα μέσα τους, όλοι είχαν καλή σεζόν, δεν τελείωσε όπως θέλαμε, αλλά και οι τρεις είναι παίκτες υψηλού επιπέδου. Αυτή η ομάδα έχει πιθανότητες να κάνει ξανά πρωταθλητισμό. Η ομάδα πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις και θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ