O πρόωρος αποκλεισμός φέρνει αποχωρήσεις στους Σανς

O πρόωρος αποκλεισμός φέρνει αποχωρήσεις στους Σανς

Ακόμη μία χρονιά που ξεκίνησε με βλέψεις για τους Σανς, ολοκληρώθηκε πρόωρα, μετά τον αποκλεισμό από τους Νάγκετς. Έρχονται σημαντικές αλλαγές στο Φοίνιξ.

Μεγάλες αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν καλούνται να πάρουν οι υπεύθυνοι των Φοίνιξ Σανς, που για άλλη μία φορά στήθηκαν με στόχο το πρωτάθλημα ή τουλάχιστον την παρουσία στους τελικούς και γνώρισαν τον πικρό αποκλεισμό από τους Ντένβερ Νάγκετς στον β’ γύρο των playoffs.

Η διάκριση για μία ομάδα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, δεν είναι κάτι το εύκολο. Χρειάζεται να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο, που θα έχει τη δυνατότητα να γίνει «ομάδα» με όλη τη σημασία της λέξης.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το 2023 δεν έχει καμία σχέση με το 2018 για την ΑΕΚ

Οι Σανς όσο και αν προσπαθούν να φτάσουν στο πολύτιμο δαχτυλίδι δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Πιο κοντά από ποτέ έφτασαν στους τελικούς του 2021, όταν και βρήκαν απέναντί τους, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς και γνώρισαν την ήττα, με 4-2 νίκες των «Ελαφιών» στη σειρά των τελικών.

Η ομάδα από την Αριζόνα και στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής σεζόν παρουσιάστηκε ως φαβορί που θα έφτανε μακριά. Παίκτες-κλειδιά όπως ο Μπούκερ, ο Έιτον και ο Κρις Πολ δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την μετριότητα του συνόλου, o Ντουράντ πάλευε μόνος του και έπεσαν θύματα των εκπληκτικών εμφανίσεων του Νίκολα Γιόκιτς.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του ESPN, Τιμ Μακ Μέιχον αναφέρει πως η διοίκηση των «Ήλιων» σκοπεύει να μην ανανεώσει τον βετεράνο αστέρα, Κρις Πολ που πλέον στα 38 του θεωρείται πως δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο στην ομάδα. Επιπλέον σε περίπτωση που παραμείνει στο σύλλογο μετά τις 28 Ιουνίου θα είναι υποχρεωμένοι να του καταβάλλουν 30,8 εκατ. δολάρια, αντί για 15,8 εκατομμύρια δολάρια. Φέτος είχε μέσο όρο 13,9 πόντους, 8,9 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Ακόμη αυτός που αναμένεται να πληρώσει τον αποκλεισμό, είναι ο Αμερικανός σέντερ ΝτιΆντρε Έιτον, για τον οποίο ψάχνουν να βρουν trade να τον ανταλλάξουν. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρει: «Ο Έιτον θα ήταν ενθουσιασμένος για ένα νέο ξεκίνημα με ένα άλλο franchise, είπαν πηγές στο ESPN».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Οι Σανς αναμένεται να εξερευνήσουν επιθετικά την αγορά για αυτόν αυτό το καλοκαίρι, ανέφεραν πηγές της λίγκας».

Παρά την απογοητευτική postseason του Έιτον, που παρουσιάζεται και ως ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο επιθυμούν το trade οι Σανς, είχε μία καλή σεζόν με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ μέσο όρο, που τον κάνουν ελκυστική περίπτωση για πολλές ομάδες της λίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ