Χάος στο NBA: Απολογήθηκε ξανά ο Μοράντ, σοκαρισμένος δήλωσε ο Άνταμ Σίλβερ

Χάος στο NBA: Απολογήθηκε ξανά ο Μοράντ, σοκαρισμένος δήλωσε ο Άνταμ Σίλβερ

Για ακόμη μια φορά, ο Μοράντ είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Λίγες ώρες αφότου, ο κομισάριος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ, εξέφρασε την έκπληξή του όταν είδε ακόμη ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Τζα Μοράντ να κρατά ένα όπλο, ο σούπερ σταρ των Μέμφις Γκρίζλις, τοποθετήθηκε δημοσίως, αναγνωρίζοντας την απογοήτευση που έχει προκαλέσει σε όσους τον υποστήριξαν.

Οι Γκρίζλις την Κυριακή, απέκλεισαν τον Μοράντ από όλες τις δραστηριότητες της ομάδας στην offseason, εν αναμονή έρευνας από το γραφείο του πρωταθλήματος για το βίντεο που ήρθε λιγότερο από δύο μήνες μετά τη συνάντηση των Μοράντ και Σίλβερ στην οποία συζήτησαν ένα παρόμοιο περιστατικό που οδήγησε σε τιμωρία οκτώ αγώνων.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητος Γιόκιτς και 1-0 οι Νάγκετς (132-126)

«Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους που με έχουν υποστηρίξει. Είναι ένα ταξίδι και αναγνωρίζω ότι υπάρχει δουλειά να κάνω ακόμα. Τα λόγια μου μπορεί να μην σημαίνουν πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεών μου. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να δουλεύω με τον εαυτό μου» ανέφερε στην απολογία του ο Μοράντ.

Ερωτηθής για το συγκεκριμένο περιστατικό κατά τη διάρκεια της Draft Lottery ο Άνταμ Σίλβερ είπε τα εξής:

«Μιλήσαμε ευθέως για τις συνέπειες, πολύ πριν υπάρξει υποτροπή. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παράπτωμα που είχαμε μπροστά μας εκείνη τη στιγμή. Ειλικρινά, η κουβέντα μας είχε να κάνει με το πόσο σοβαρό ήταν το πρώτο περιστατικό, όταν έδειξε ένα όπλο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αποβολή οκτώ αγώνων ήταν αρκετά σημαντική ποινή, κάτι που, όπως μου φάνηκε, έδειξε να λαμβάνει σοβαρά υπόψη.

Μιλήσαμε αρκετή ώρα, όχι μόνο για τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει αυτό στην καριέρα του, αλλά και τα ζητήματα ασφαλείας, γύρω από αυτό. Θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί ή σκοτώσει, είτε τον εαυτό του, είτε κάποιον άλλο. Επίσης, αναγνωρίσαμε ότι είναι ένας σταρ, έχει πολύ μεγάλο κοινό που τον ακολουθεί. Η ανησυχία μου, την οποία νόμιζαν ότι εκείνος μοιραζόταν, ήταν ότι εκατομμύρια παιδιά από όλον τον κόσμο θα έβλεπαν αυτό που έκανε σαν να γιόρταζε με κάποιον τρόπο, έτσι όπως έδειχνε το όπλο.

Μου είχε μείνει η εντύπωση πως το είχε πάρει πολύ σοβαρά, οπότε ειλικρινά σοκαρίστηκα, όταν είδα το νέο video, αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαστε στη διαδικασία έρευνας. Θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε όσο καλύτερα γίνεται τι συνέβη. Το video είναι λίγο θολό, αλλά υποθέτω τα χειρότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ