Με αυτή την σούπερ προσθήκη γίνονται contenders οι Λέικερς

Με αυτή την σούπερ προσθήκη γίνονται contenders οι Λέικερς

Οι Λέικερς βρίσκονται προ του φάσματος του αποκλεισμού από τους Τελικούς του ΝΒΑ. Το κλείσιμο της σεζόν όμως έδειξε πως υπάρχει καλό υλικό και με μια σούπερ προσθήκη γκαρντ θα απογειωθεί.

Η σεζόν στο ΝΒΑ βρίσκεται στην τελική ευθεία της με τους Τελικούς Δύσης και Ανατολής να βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι Λέικερς ανακάμπτοντας από μια κακή κατά τα 2/3 της σεζόν, βρίσκονται στους Τελικούς της Ανατολής όπου και χάνουν με 3-0 από τους εξαιρετικούς Ντένβερ Νάγκετς.

Η ομάδα του Λος Άντζελες, όσο και αν ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν πιστεύει πως θα αποκλειστεί, βρίσκεται μόλις μια ήττα μακριά από τον αποκλεισμό, με την ομάδα των Γιόκιτς και Μάρεϊ να  μην έχουν ούτε κατ’ ελάχιστο την εικόνα πως θα χάσουν και τα τέσσερα επόμενα ματς!

Διαβάστε επίσης: Γιαννακόπουλος: «Είδαμε το μέχρι ένα σουτ πριν το τέλος, ώρα να το πάμε εμείς μέχρι τέλους»

Ο στόχος των Λιμνανθρώπων είναι να χτίσουν πάνω στο… τελείωμα της σεζόν όπου παρουσίασαν μια ορθολογική ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους, χημεία και δίψα για προσφορά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Για αυτό και θέλουν να κάνουν μια ποιοτική προσθήκη στα γκαρντ, που να δώσει επιπλέον πυλώνα εκτέλεσης αλλά και δημιουργίας.

Πρώτος επιλαχών εδώ και αρκετό καιρό είναι ο Καϊρί Ίρβινγκ, ένας από τους καλύτερος σκόρερ της Λίγκας, όταν είναι… συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Μεγάλο του ατού είναι η συνύπαρξή του με τον ΛεΜπρόν στους Καβαλίερς την τριετία 2014-2017, όπου έφτασαν με τους Καβς σε τρεις τελικούς ΝΒΑ, κατακτώντας τον έναν, ελέω… Γκόλντεν Στέιτ.

Για την διαφαινόμενη… επανένωση των δύο στο Λος Άντζελες μίλησε ο έμπειρος αναλυτής Μπράιντ Γουίντχορστ στο podcast του, Hoop Collective, αναφέροντας σχετικά:

«Υπάρχει ένα αίσθημα ότι «κοιτάξτε, μόλις φτάσαμε στους τελικούς της Περιφέρειας, φανταστείτε αν αντικαταστήσουμε τον Ράσελ με τον Καϊρί». Ο τρόπος με τον οποίο τελειώνει η σεζόν, νομίζω ότι αυξάνει τις πιθανότητες αυτό να συμβεί.

Θα χρειαζόταν λίγους ελιγμούς, ο Καϊρί θα έπρεπε πιθανότατα να μην πάρει το max των απολαβών, ή οι Λέικερς θα έπρεπε να δουλέψουν πάνω σε ένα deal το Ντάλας, αλλά μπορούν να τα καταφέρουν. Μπορούν να κρατήσουν τον Ριβς και να πάρουν τον Καϊρί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ