Μπάρκλεϊ: «Ένα σωρό… καλά παιδιά στους Σέλτικς, αλλά δεν υπάρχει Μπάτλερ»

Μπάρκλεϊ: «Ένα σωρό… καλά παιδιά στους Σέλτικς, αλλά δεν υπάρχει Μπάτλερ»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ανέφερε πολύ περιγραφικά που εντοπίζει την ειδοποιό διαφορά στη σειρά των Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ.

Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ κοντράρονται στους Τελικούς της Ανατολής για το πρωτάθλημα της Περιφέρειας αλλά και για το δικαίωμα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Και τα καταφέρνουν περίφημα αφού προηγούνται με 2-0 νίκες με δύο break μάλιστα μέσα στο TD Garden.

Οι Χιτ κάνουν ό,τι ακριβώς έκαναν και με τους πρωτοπόρους της regular season, Μιλγουόκι Μπακς. Έχουν… δείρει τους Σέλτικς και έχουν μπροστάρη έναν από τους πιο σκληρούς παίκτες που ζει και αναπνέει για τέτοια ματς και κάνει τα καλύτερα playoffs της καριέρας του, αφού στα 12 ματς που έχει δώσει ως ώρας, αγωνίζεται κατά μέσο όρο 39.6 λεπτά έχοντας 31.1 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ και 2.2 κλεψίματα.

Διαβάστε επίσης: Από τον Τάρπλεϊ στον Ταβάρες

Παράλληλα απολαμβάνει το trash talking και μάλιστα βρίσκει κίνητρο μέσα από αυτό για να γίνει ακόμα πιο κυριαρχικός μέσα στα ματς.

Ως… γνήσιο κακό παιδί, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ένας από τους δυναμικότερους φόργουορντ στην σκληρή εποχή των 90s, αναγνώρισε αυτά τα χαρακτηριστικά και στον Μπάτλερ, λέγοντας πως αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά στην κόντρα των Σέλτικς με τους Χιτ και αυτό είναι που λείπει διαχρονικά στην σύγχρονη εποχή από την πολύ καλή κατά τα άλλα ομάδα της Βοστόνης.

Όπως δήλωσε ο γνωστός και ως Round Mount of Rebound στο δίκτυο TNT:

«Νομίζω πως το βασικό πρόβλημα των Μπόστον Σέλτικς είναι πως έχουν μαζευτεί ένα σωρό καλά παιδιά που είναι καλοί στο μπάσκετ. Δεν είναι… σκύλοι σαν τον Τζίμι Μπάτλερ.

Δεν έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα, διότι τους λείπει αυτό το στοιχείο. Ο Τζέισον Τέιτουμ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ο Τζέιλεν Μπράουν το ίδιο. Είναι απλά πολύ καλά παιδιά. Ο Τζίμι Μπάτλερ δεν έχει το ταλέντο αυτών των δύο παικτών, όμως σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, χρειάζεσαι έναν παίκτη σαν αυτόν».

Photo credits: nbaanalysis.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ