Νέα σενάρια για το μέλλον του Γιάννη: «Σε αυτήν την ομάδα της Δύσης πρέπει να πάει…»

Νέα σενάρια για το μέλλον του Γιάννη: «Σε αυτήν την ομάδα της Δύσης πρέπει να πάει…»

Συνεχίζονται οι αναφορές στο μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον μαγικό κόσμο του NBA.

Η κατάσταση στο εσωτερικό των Μπακς και ο πρόωρος εφετινός αποκλεισμός στα playoffs, δεν αποκλείεται να βάλουν σε σκέψεις τον Ελληνα σούπερ σταρ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Πινέδα: Η Θέλτα και η… εμπλοκή της Μάντσεστερ Σίτι!

Μπορεί ο Γιάννης να δεσμεύεται με συμβόλαιο στο Μιλγουόκι, ωστόσο η ιστοσελίδα Fadeawayworld, ρίχνει στο τραπέζι το σενάριο της αποχώρησης μέσω της ανταλλαγής. Μάλιστα, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού παρουσιάζουν το Πόρτλαντ και τους Μπλέιζερς ως τον πιο κατάλληλο προορισμό για τον Αντετοκούνμπο.

«Αρχικά μια τέτοια ανταλλαγή για να φέρεις τον δυο φορές MVP και πρώην Defensive Player of the Year φαντάζει μη ρεαλιστική. Βέβαια, αν ο Γιάννης αποφασίσει να μην παραμείνει στους Μπακς, ποια θα ήταν καλύτερη επιλογή από τους Μπλέιζερς που έχουν έναν από τους δύο καλύτερους πόιντ γκαρντ;», σημειώνει ο Έντι Μπίταρ.

«Η απόκτηση του Γιάννη θα έκανε τους Μπλέιζερς αυτομάτως μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες της λίγκας, με συνδυασμό μεγέθους, αθλητικότητας και σκοραρίσματος. Μια τέτοια προσθήκη βέβαια θα έχει και υψηλό τίμημα. Θα πρέπει να δώσουν ένα μεγάλο αριθμό ανταλλαγμάτων. Σίγουρα, θα έπρεπε να μπει στη κουβέντα και το τρίτο pick από το φετινό draft, καθώς και παίκτες όπως ο 23χρονος γκαρντ, Ανφέρνι Σάιμονς”, κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ