Απίστευτη δήλωση του Γιόκιτς: «Πιο πιθανό να πάω στον Παναθηναϊκό»

Απίστευτη δήλωση του Γιόκιτς: «Πιο πιθανό να πάω στον Παναθηναϊκό»

Μια δήλωση του Νίκολα Γιόκιτς από το 2014 έχει γίνει Viral!

Είναι ο πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών. Το κεντρικό πρόσωπο του NBA. Ο δις MVP και ο άνθρωπος που πήρε από το χεράκι τους Νάγκετς και τους οδήγησε για πρώτη φορά στους τελικούς. Μοιραία λοιπόν, τα φώτα είναι στραμμένα στον Νίκολα Γιόκιτς που κάνει πράγματα και θαύματα στο Ντένβερ.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral και μια συνέντευξη του Σέρβου σέντερ από το 2014! Λίγο πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του για το draft στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το φαβορί, το know how και η «μάχη» των πάγκων (vids)

Κατά τη διάρκεια του γνωστού αγώνα ανάδειξης ταλέντων «Nike Hoop Summit», ο Γιόκιτς είχε παραδεχθεί πως δεν έχει καμία φιλοδοξία να παίξει στο ΝΒΑ, όχι επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή αισθανόταν ότι δεν μπορεί να παίξει σε τόσο κορυφαίο επίπεδο. Αντίθετα, θεωρούσε πιθανό να πάρει τον δρόμο για τον Παναθηναϊκό!

«Δεν σκέφτομαι πολύ το ΝΒΑ, όλοι θέλουν να παίξουν εκεί, ίσως καλύτερα σε κάποια μεγάλη ομάδα της Ευρωλίγκας όπως την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ ή τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω, αλλά το ΝΒΑ είναι το ΝΒΑ», είχε απαντήσει συγκεκριμένα ο Σέρβος σέντερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ