Χαμός στο ΝΒΑ με τον… περιζήτητο Νικ Νερς

Χαμός στο ΝΒΑ με τον… περιζήτητο Νικ Νερς

Ο πρωταθλητής το 2019 με τους Τορόντο Ράπτορς, Νικ Νερς, κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος και είναι περιζήτητος με τρεις ομάδες να ερίζουν για την υπογραφή του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Νικ Νερς μετά από μια επιτυχημένη πενταετία με τους Τορόντο Ράπτορς (2018-2023), κατά την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα το 2019 και βραβεύτηκε ως προπονητής της σεζόν το 2020, έφυγε από την ομάδα του και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Όχι όμως για πολύ, αφού όπως φαίνεται έχει φτιάξει πολύ καλό όνομα στη Λίγκα και είναι περιζήτητος. Τρεις καλές ομάδες του ΝΒΑ έχουν αποφασίσει να αλλάξουν προπονητή ενόψει της νέας σεζόν και τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με ολόγυμνη φωτογραφία πρώην παίκτριας του ελληνικού Big Brother (pics)

Πρώτοι και καλύτεροι είναι οι Μιλγουόκι Μπακς που τον έχουν μεταξύ της τελικής τριάδας υποψηφίων για να διαδεχτεί τον Μάικ Μπούντενχολζερ. Από κοντά και άλλες δύο ομάδες με καλό ρόστερ, που απέτυχαν όμως να κάνουν το βήμα παραπάνω στα φετινά playoffs του ΝΒΑ.

Πρόκειται για τους Φιλαδέλφια 76ερς από τους οποίους ο Ντοκ Ρίβερς αποτέλεσε παρελθόν πρόσφατα, αλλά και τους Φοίνιξ Σανς που τερμάτισαν τη συνεργασία τους με τον Μόντι Γουίλιαμς, με τον Νερς να ετοιμάζεται να περάσει από συνέντευξη και από τις δύο ομάδες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ωστόσο, αναμένεται να υπάρξει ντόμινο στις θέσεις των προπονητών μετά από τόσες ανακατατάξεις, στο πλαίσιο του οποίου συνδέεται το όνομα του Ρίβερς για τον πάγκο των Φοίνιξ Σανς. Και έπεται συνέχεια…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ