Χαμός με τις αναρτήσεις του Τζα Μοράντ: «Σας αγαπώ, αντίο»

Χαμός με τις αναρτήσεις του Τζα Μοράντ: «Σας αγαπώ, αντίο»

Μεγάλη αναστάτωση έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ, μια σειρά από αναρτήσεις του Τζα Μοράντ στο instagram, με τον σούπερ σταρ των Γκρίζλις να τις διαγράφει λίγο μετά.

Μια σειρά από stories στο instagram με περίεργο περιεχόμενο δημοσίευσε ο Τζα Μοράντ, τα οποία έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στον χώρο του NBA και γενικότερα στις ΗΠΑ.

Ο σούπερ σταρ των Μέμφις Γκρίζλις, έκανε λοιπόν ορισμένες αναρτήσεις στις οποίες εκδήλωσε την αγάπη του για την μητέρα του, τον πατέρα του και την κόρη του, ολοκληρώνοντας με μια δική του φωτογραφία κάνοντας δηλώσεις με τη φανέλα των Γκρίζλις, γράφοντας τη λέξη «bye».

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός και ΑΕΚ για τον Ρουγκάνι» (vid)

Λίγα λεπτά μετά ο Μοράντ, διέγραψε τα συγκεκριμένα stories, ωστόσο ήδη ήταν πολλοί εκείνοι που είχαν προλάβει να τα δουν και προσπάθησαν να ερμηνεύσουν αυτές του τις κινήσεις και το τι ακριβώς ήθελε να πει ο Τζα, ο οποίος θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές με τη συμπεριφορά του και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται για δεύτερη φορά εκτός ομάδας, μετά το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε και τον δείχνει να κρατάει όπλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ