Μπάτλερ: «Θα κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι»

Μπάτλερ: «Θα κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι»

Ο άσος των Μαϊάμι Χιτ τόνισε πως η ομάδα του θα κερδίσει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στους Σέλτικς και θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό του των Play-Offs του NBA.

Εντυπωσιακοί ήταν οι Σέλτικς στο Game 5 των τελικών της Ανατολής καθώς επικράτησαν με 110-97 των Χιτ στη Βοστώνη, μείωσαν τη σειρά σε 3-2 και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος που επανέρχεται από το 0-3.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Πρόταση ανανέωσης στον Κουρμπέλη με αυξημένες αποδοχές

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο σταρ των Μαϊάμι Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ, ανεπηρέαστος υποστήριξε, πως η ομάδα του θα κερδίσει το επόμενο παιχνίδι και οι Χιτ θα προκριθούν στον τελικό του πρωταθλήματος, εκεί όπου ήδη περιμένουν οι Ντένβερ Νάγκετς.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπάτλερ είπε:

«Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Να ξεκινάμε καλύτερα, ξεκινώντας από τους βασικούς. Οι Σέλτικς έχουν ρυθμό από την αρχή του αγώνα. Πάντα θα έχουμε θετική σκέψη, ξέροντας ότι μπορούμε και θα νικήσουμε αυτή την σειρά. Απλώς πρέπει να το κάνουμε στην έδρα μας.

Δεν είμαστε η ομάδα που εμφανίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα στα μέσα του αγώνα επειδή δεν βάλαμε κάποια σουτ. Αυτό όμως μπορούμε να το διορθώσουμε. Απλώς πρέπει να μπούμε πιο δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή. Όπως λέω πάντα, θα υπάρχουν μόνο χαμόγελα και θα είμαστε πολύ, πολύ, πολύ συνεπείς, ξέροντας ότι θα κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ