Καζάνι που βράζει οι Σέλτικς – Προβληματικές οι σχέσεις μεταξύ των παικτών

Καζάνι που βράζει οι Σέλτικς – Προβληματικές οι σχέσεις μεταξύ των παικτών

Οι Σέλτικς βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον αποκλεισμό από τους τελικούς του ΝΒΑ, με τις σχέσεις μεταξύ των παικτών να βρίσκονται στο... μικροσκόπιο.

Οι Σέλτικς είναι μια ομάδα που χτίζεται εδώ και αρκετά χρόνια για να φτάσει στην κορυφή του ΝΒΑ. Πέρσι έφτασε μέχρι τους τελικούς αλλά το εμπόδιο των Γουόριορς ήταν αξεπέραστο για την ομάδα της Βοστόνης.

Φέτος υπήρξε ο ίδιος στόχος, ο οποίος βέβαια είναι μια ανάσα από το να χαθεί, μιας και οι Μαϊάμι Χιτ είναι μπροστά με 3-1 στις νίκες στους τελικούς της Περιφέρειας. Σε κάθε αποτυχία ως είθιστε, βγαίνουν στον… αφρό όλα τα κακώς κείμενα της ομάδας και όπως φαίνεται υπάρχει μια… φωτιά που σιγοκαίει στους Σέλτικς, η οποία είχε καταλαγιάσει λόγω του κοινού μεγάλου στόχου που υπήρχε, αλλά σιγά σιγά τα στεγανά παύουν να λειτουργούν.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με ολόγυμνη φωτογραφία πρώην παίκτριας του ελληνικού Big Brother (pics)

Το πρόβλημα όπως αποκαλύπτει ο ρεπόρτερ του The Ringer, Κέβιν Ο’ Κόνορ, είναι οι επιεικώς προβληματικές σχέσεις μεταξύ των παικτών που έχει αρχίσει αναμφίβολα να φαίνεται και στο παρκέ:

«Η συγκεκριμένη ομάδα των Σέλτικς είχε αρκετά προβλήματα χημείας στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, τα άφησαν πίσω τους και έγιναν καλύτεροι ως σύνολο. Μια πηγή όμως μου ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα πως οι παίκτες κουράστηκαν να υποκρίνονται πως συμπαθούν ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ καιρό όλοι μαζί και θα πρέπει να κάνουν κάποιες δραστικές αλλαγές σε πολλαπλά μέτωπα».

Γενικότερα η κριτική στους Σέλτικς φέτος είναι αρκετά συχνή με τον Μπάρκλεϊ να εκφράζεται δημοσίως αναφορικά με την… σκληράδα των παικτών των Σέλτικς και τον Τζέιλεν Μπράουν εδώ και αρκετό καιρό να μην αισθάνεται άνετα ως το Νο.2 και να φέρεται σε πολλά δημοσιεύματα έτοιμος να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ